Mostantól tényleg igazi dupe-ja lehet a méregdrága C-vitaminos szérumnak
tnildiko
Kiszerelés: 50 ml
2013.03.14. 14:26
Csatlakoznék Enikőhöz azzal a megjegyzéssel, hogy én az illatától nem voltam elragadtatva. 3,5 csillag nálam, de én lefelé kerekítek :)
2013.02.02. 13:36
Régóta használtam ezt a krémet és én alapvetően meg voltam vele elégedve. Nem fénylett a bőrömön és a ráncaimat is láthatóan kisimította és az illata is igen kellemes. Viszont a férjemtől kaptam Karácsonyra egy új csodaterméket, amit Myrla-nak hívnak. Először kicsit óckodtam tőle, mert nem hallottam korábban róla. Viszont elképesztően bevált!! Nagyon jó az illata, praktikus pumpás a csomagolása és hihetetlenül hatásos. A bőröm sokkal üdébb lett, a ráncaimat is enyhítette és nagyon kellemes viselni. És valamivel még olcsóbb is, mint a Clarins. Összefogalva a Clarins Extra Firming krémet is ajánlom de ezt a Myrla-t még inkább.
2012.05.08. 08:51
Talán évtizedekben mérhető az időtáv, amíg lelkes és megelégedett használója voltam több Clarins készítménynek is. Így amikor már koromnál fogva aktuális kezdett lenni, megpróbáltam a korábbi, inkább csak hidratáló, nedves készítményekről átállni a táplálóbbakra, de ez a krém nekem nagyon nem vált be! Nyilván az a helyzet, hogy az én bőröm alapvető problémája továbbra is a vízhiány, azt kell pótolni mindenekelőtt, és az ilyen "vastagabb" készítmények egész egyszerűen zsírosan fénylenek az arcomon! Hiába hogy nappali hidratálónak vannak szánva. Sőt, nekem ez a krém még pattanásszerű kiütéseket is okozott!És mindemellet, ha még megnézem az összetevőit is, brrr...
Utoljára szerkesztve: 2011.12.26. 22:53 - 2011.12.26. 21:47
Ezt a nagyszerű bőrfeszesítő, hidratáló nappali krémet kb. fél éve minden reggel bőrtisztítás után, a picit nedves arcomra kenem fel. A krém finom, selymes állagú, könnyen kenhető, hamar beszívódik, a bőr nem marad fényes utána. Egész nap kellemes érzetet biztosít számomra, a kialakult finom ráncokat szemmel láthatóan kisimította.Használatát ajánlom minden 40-es nőtársamnak.