sweeteszter
12 órán át tartó hatás.
2020.05.06. 21:04
Nagyon szerettem, eddigi legjobb arcradírom, sokáig elég volt.
2015.08.14. 15:45
Nagyim hozta Ausztriából és nekem működött, eltüntette a pattanásaimat. Mondjuk folyadékkal együtt használta, úgy hogy nem tudom melyik hatott. A hegeken mondjuk nem láttam változást meg az államon kiütéses lettem tőle, de ez gondolom nem a termék hibája.
2015.07.30. 08:28
Nagyon szeretem! Szép tiszta lesz tőle az arcbőröm, sokat segített a pattanásokon, eddig ez vált be a bőrömre a legjobban örülök,hogy rátaláltam!:))
2015.03.04. 16:16
Nagyon jo kis scrub, kicsit karcol, de szepen tisztitja a borom. Minden reggel es este hasznalom, igy nagyon hatasos.
Utoljára szerkesztve: 2014.03.05. 18:23 - 2014.03.05. 18:23
Volt otthon egy Clearasil arcradírom még régebbről, nemrég fogyott el és gondoltam hogy veszek egy újat mert egész jó volt. A Müllerbe érve viszont sehol se találtam, csak ezt a változatot ami gyanítom egy újabb kiadása. Megvettem és este rögtön ki is próbáltam, nagyon meg vagyok vele elégedve. Korpás-szeborreás, nagyon mitesszeres és egyenletlen felszínű bőröm van, ezért olyan arcradírra volt szükségem amit naponta használhatok, leviszi a kevéske sminket amit használok (ásványi alapozó), valamint kellőképpen radíroz de nem szárítja agyon az egyébként is szárazabb, vízhiányos bőrömet. Mivel ez a radír zsíros bőrre való kicsit tartottam tőle hogy nagyon fog szárítani, de nem így történt. Minden felállított követelményemnek megfelelt és tényleg nagyon elégedett vagyok vele.Kedvező áron vettem és szerintem mindennapos használat mellett is jó sokáig elég lesz. De amint elfogy, újraveszem. :) 5 csillag.
Utoljára szerkesztve: 2013.07.18. 12:56 - 2013.07.18. 12:55
Az eddig használt krémes arcradírok közül, ez vált be nekem a legjobban. Nincs az a kellemetlen krémes/olajos érzés a bőrön miután lemosom, és ahhoz képest, hogy ez az arcradírok gyengébbik kategóriájába tartozik, egész hatékonyan is radíroz. Pattanásokat nem okoz, egyéb bőrirritációt se tapasztaltam tőle. Ez a termék volt az első próbálkozásom ezzel a márkával, de ezek után a többi termékét is bátrabban fogom nézegetni.