Lelőhely: Clinique szaküzlet, parfümériák

Clinique Super City Block SPF40

4.6
Hozzáadva 2023.05.19.by

Viki000

• harcol a szennyezett környezetnek a bőrre gyakorolt negatív hatásaival szemben
  • könnyű olajmentes, nem zsíros formula
  • használhatja alapozóként is smink alá
  • frissé és sugárzóvá teszi az arcbőrt
  • mattá teszi a zsíros bőrt
10 200 Ft-tól

2023.06.28. 15:18

Nagyon szeretem ezt a fényvédőt. Kicsit fényes a finish. Nem okoz pattanásokat, kiütéseket sem. Kicsit színezett.

Utoljára szerkesztve: 2022.10.05. 19:30 - 2022.10.05. 19:23

Kicsit azért ragacsos, de alapvetően nagyon jó, nem okoz pattanást, valamennyire beszívódik, színe valójában nincs, ha szétkenem. Alapozni jól lehet rá. Nagyon szép inci, viszont nem olcsó.. dehát a márkát meg kell fizetni. Nem tudom h lehet e még kapni, de most Superdefense city block néven van egy amit ki szeretnék próbálni.

2020.07.04. 07:40

Korábbi véleményeket olvasva, színezett fényvédőt keresve esett a választásom erre a termékre. Számomra a fedése megfelelő, szépen egységesíti a bőrképet. Könnyű felkenni, jól el lehet dolgozni. Nem okozott pattanásokat és nem szárította a bőrömet.

2020.06.01. 14:48

Nagyon szeretem, kb. 2 hete használom mindennap. Könnyű eloszlatni a bőrön, teljesen beleolvad a bőrbe, egyáltalán semmilyen ragadós "naptej-máz"-érzés, semmi, csak puha ragyogó bőr. Ahogy melegszik az idő, szinte hidratáló sem szükséges alá, annyira jól feltölti a bőröm. :) Az ára lehet először sok(k), de ha azt nézzük, milyen jó az összetétele, ráadásul akár egy BB krémet/hidratálót is kiválthat napi használat mellett, akkor bőven megéri.

2019.07.21. 22:04

Könnyű állagú, gyorsan felszívódó fényvédő, nem zsíros tőle a bőröm. Újabb pigmentfoltok nem jöttek elő a használata mellett ws én a színével is meg vagyok elégedve, bár legtöbbször alapozót is használok fölé. Újravevős.

2019.05.02. 12:23

Viszonylag világos a bőröm, a nyakamon még inkább mint az arcomon. Ez a fényvédő borzalmasan sötét. Persze ha vékony rétegben kenném fel, akkor nem lenne vészes, de fényvédőből ugye sokat kell feltenni. Nagyon elüt a nyakam színétől, így más, nem színezett fizikai fényvédővel keverem, mert különben még az alapozó is sötétebb lesz rajtam.Ezen kívül nem tudok rá rosszat mondani. Könnyű, nem zsíros és hamar beszívódik. Ez sietős reggeleken nagyon jól jön. Nem érzek semmilyen nehéz réteget az arcomon, nincs kellemetlen szaga sem. Ha nem lenne ennyire sötét, akkor tökéletes termék lehetne számomra.