Hidratáló krémek

Coverderm CC Cream

1.7
Hozzáadva 2015.07.16.by

monique001

Ez a klinikailag tesztelt hosszan tartó, könnyű textúrájú, olajmentes, természetes tónusú színezett krém tökéletes fedést és 12 funkciós teljes szépségápolást biztosít egyben azonnal látható hatással.

Bőrfehérítő • lefedi a foltokat • lassítja az öregedést • kezeli az arcvörösséget • táplálja a bőrt • faggyúmirigy szabályozó • hidratáló hatása van • gyulladásgátló • pórusösszehúzó • UVA/UVB védelem • irritáció-mentes • kiegyenlíti a bőr tónusát • SPF25 • Hypoallergén, minden bőrtípusra ajánlott • Vízálló, használata ideális akár nagyon párás, forró időjárási viszonyok között is.

2 árnyalatban kapható

2017.11.30. 13:30

Egy nagy nulla jó nagy beharangozással, sok várakozással, majd pofáraeséssel. Mindez nem olcsón.Először is a színe. A világos megfelel olyan 3-4-diknek egy tizes színpalettán. Szép napbarnított sárgás.Az állaga tiszta zsír. A fedése nulla.Helyette ajánlom a garnier mattító világos bb-jét, harmadáron ezerszer többet ér!

Utoljára szerkesztve: 2017.03.17. 18:02 - 2016.08.27. 08:47

Felül kell írnom az első véleményemet, mert újra adtam egy esélyt neki, és a világosabbik árnyalat nem váltott ki olyan negatív hatást. Annyi, hogy fényes lesz az arcom utána, és kicsit maszkos hatás, de szokható, a csillogás pedig elfedhető.Ettől függetlenül nem veszem meg a nagy kiszerelésű terméket az Octinoxate miatt.10ml-es mintákat vettem belőle, a Light Beige, és Soft Brown árnyalatban, azt hiszem 2000Ft-ért.Amire biztosan használható lesz, az az üres pumpás flakonok utántöltése.Az első (és utolsó) használat után a bőröm kirügyezett, csak pár nap és konkrét kezelès után állt helyre.Fedése nem sok, hiába lett ez CC krémként elnevezve. Az, hogy ennyire fényessé tegye a bőrt, és megüljön a bőröm felületèn, az nem való a Coverdermhez. Ezt valahogy nagyon elfuserálták.

2016.04.24. 09:11

Elkötelezett híve vagyok a Coverderm termékeknek. Az alapozóját szerintem több mint 10 éve használom és szuper. Ez a CC krém viszont nagyon gyenge. Még azt is mondhatnám , irreálisak voltak az elvárásaim , hisz a Coverderm termékek nagyon jól fednek és sikerült eltalálnom a két árnyalat közül a jobbat : light beige- t vettem. Ennek ellenére ez szinte semmit nem fed és ez a termék rossz. Egy hónapja használom . Egy kissé nehezebben szívódik a korpás szeborroás bőrömön . Semmilyen pozitívumot nem tudok említeni róla. Pedig már nem vagyok mai csirke , az én bőrömön a legkisebb pozitívum is meglátszik. Nem fehérít, nem húzza össze a pórusokat, nem egyenlíti ki a bőr tónusát. Szerencsés hogy van benne fényvédő , bár most jön a nyár és ilyenkor a 40-50 -s SPF-t szokram már használni. Elhasználom kínkeservvel és nem veszem újra. Talán egy fiatalabb bőrön jobban mutat. Azonban ilyen minőséget jóval olcsóbban is kapni manapság.