Száraz bőr: Miért alakul ki, és hogyan ápoljuk hatékonyan?
Napraforgo13
Intenzív öregedésgátló, anti-aging éjszakai krém, a bőr öregedésének késleltetésére. TriOleum komplexszel, Reforcyl formulával. Könnyed krém az olajban formula. Használata különösen javasolt változókor előtt, alatt és után.
HIPOALLERGÉN DERMOKOZMETIKUM, KLINIKAILAG TESZTELT.
2024.02.18. 13:19
Tesztelésre kaptam a krémet. Nagyon sokat vártam tőle....egy hetes használat után úgy gondolom a legjobb barátok lettünk.Hidratálja, feszessé teszi a bőröm. Rögtön lehet rá sminkelni. Hosszútávú véleménnyel jövök később. Eddig 5 csillag.
2023.12.25. 20:42
Mintám volt belőle. Nekem nagyon nehéz és zsíros. Nem jött be.
Utoljára szerkesztve: 2024.02.28. 07:43 - 2023.12.11. 08:49
Kicsit olajosabb, mint vártam. Egészen keveset kell kenni az arcomra, nagyon jól elkenhető. Ha többet teszek, nem szívódik be. Reggelre puha, bársonyos, hidratált lesz a bőröm. Ránctöltő hatását még nem fedeztem fel. Patikat nem okoz, viszont irritálja a szememet, könnyezik nagyon. Szemhéjakat messze el kell kerülni vele. Ezért nem veszem újra.
Utoljára szerkesztve: 2023.06.25. 05:59 - 2023.06.25. 05:51
3 hónapja használom,a tapasztalataim nagyon jók,csak pozitívumról beszélhetek.Könnyen felkenhető,kellemes illatú a krém.Kevés mennyiség elegendő,jól beosztható. Hatása valóban,mint a leírásban,az arcbőröm tényleg tömörebb lett ,a ráncok finomodtak.Összesítve egy üde,kellemes puha tapintású,egységes,kisimult arcbőrt adott.Nem allergizál,pedig érzékeny az arcbőröm.Ajánlom a terméket,zseniális a hatás.
2023.06.16. 14:26
Nagyon száraz, vízhiányos bőrre használom a krémet. Könnyen kenhető, eloszlik, és felszívódik a bőrön. Reggelre puha arcbőrt eredményez. Tartós használat mellett csökkenti a ráncok mélységét, egyenletesebb lesz a bőrtónus. Ajánlom mindenkinek, akinek száraz, vízhiányos a bőre.
Utoljára szerkesztve: 2024.12.21. 09:36 - 2023.04.12. 12:36
Számomra nagyon olajos volt. Nem szívódott be rendesen. Hiába volt nagyon száraz a bőröm, sajnos nem segített rajta. Mondhatni még rontott is inkább. Mintáim voltak belőle, de nem nyerte el a tetszésemet.