malnaszorp95
A hihetetlenül friss hajért: a Dessange Erlesene Tonerde hajmaszk gyengéden eltávolítja a felesleges zsírt. Csökkenti a faggyút és gyengéden tisztítja a hajtöveket, ezáltal friss, egészséges fényű lesz a hajunk.
2017.08.01. 07:48
Vártam a megváltást, de sajnos hiába. Pszichológiailag hat, hogy valamit a hajtövemmel is kezdek a samponozáson kívül, de ugyanolyan zsírosodik utána (télen vettem, sajnos se hidegben, se melegben nem teljesített nagyon). A koncepció jó, és lehet, hogy másnak bejön, ezért 2 csillag.
Utoljára szerkesztve: 2017.03.10. 11:22 - 2017.01.23. 10:33
Az évtizedek óta kísértő, a hajtőnél hamar zsírosodó, lejjebb bezzeg szálkás szárazsággal küzdő hajkoronám megregulázása érdekében örök kísérletezgetésben vagyok. Ez a legújabb darab, amit egyelőre a samponja nélkül vettem meg a Müllerben, de tuti megveszem hozzá azt is. Hosszútávú hatásról nem tudok beszámolni, de a kicsit körülményes felvitel után valami eszméletlen alaposan megtisztította a hajam, egész másképp működött a samponom is utána. Mégsem éreztem azt a csikorgóan legyalult érzést - ehelyett tiszta, táplált, egészséges, fényes tincsek köszöntek vissza a hajtőtől a végekig. Egyelőre 5 csillag, de jövök majd updatelni és beszámolni a hosszabb távú hatásáról.update: Nos, ha lenne rá időm, hogy minden hajmosás előtt "leecseteljem" vele a buksimat, lehet, hogy nagyobb lenne a szerelem, de kezdek kikacsintgatni ebből a kapcsolatból, mert óriási megváltást nem hozott, én pedig egyszer életemben már átéltem a csodát egy samponnal (amit jól be is szüntettek), úgyhogy azóta türelmesen keresem az igazi szert a könnyen zsírosodó, vékonyszálú, szárazvégű hajamra. Valószínű, hogy mégsem ő az, úgyhogy mínusz 1 pont...