Újdonság: Vichy Liftactiv Collagen Specialist 16 Arcápoló Szérum
alycethetyger
Kiválóan regenerálja, erősíti és hidratálja a száraz, érzékeny, igénybevett hajat. Egyedülálló biotint tartalmaz, mely ápolja a töredezett hajvégeket, táplálja a hajkoronát, és elősegíti a hajnövekedését. A legjobb eredmény eléréséhez használja az DiFeel Biotin kollekció egyéb termékeivel együtt.
2023.01.08. 17:42
Csak azért vettem meg mert a maszkokat lassan 1 éve használom és Nekem bevàllt. A kedvenceim! ♥️Tényleg sok terméket pròbàltam màr, a difeelben eddig nem csalódtam.Sajnos ez a termék meg sem közelíti a maszkok minőségét. Egynek elmegy, de biztos nem veszem ùjra... csalódás. Az illata intenzív, de kellemes. Nehezen tudom féseülni a hajam, es nem is érzem, hogy hidratálna...