Bőrproblémák: bőrproblémák and bőröregedés

Dior Capture Totale Cell Energy Eye Creme

4.3
Hozzáadva 2020.04.23.by

juditkaa70

Öregedésgátló szemkörnyékápoló. Rugalmas, fiatalosan ragyogó bőrt eredményez, kortól függetlenül.

32 990 Ft-tól

Utoljára szerkesztve: 2025.02.22. 12:17 - 2024.02.17. 07:17

Többször mintát kaptam belőle, ha nem lenne ennyire magas az ára akkor biztos; hogy csak ezt a szemkrémet vásárolnám. Kellően gazdag, hidratáló a krém, de még sem marad ott a zsíros krém.

Utoljára szerkesztve: 2025.02.22. 12:17 - 2022.04.26. 20:51

Életemben nem volt még dolgom ilyen márkás és egyben ennyire drága termékkel. Hatalmas nagy nyeles arctisztító kefe kutatásba fogtam Budapest egyik közkedvelt plázájában, a Mammutban és végül a Marionnaud drogériában tudtak olyat mutatni amire gondoltam. A kedves kiszolgáló szuper kis tasakos mintákat dobált a vásárlásom mellé így sikerült elsők között a Dior szemkörnyékápolójával megismerkednem. Vicces a sztori mert teljesen azt hittem először erre a termékre, hogy arckrém, így az 1 ml-es kiszerelést úgy ahogy van fellöktem az egész arcomra. 🤣🤣 Nem is tudom hogy gondoltam? Pedig még vaciláltam is rajta, hogy még szemkörnyékápoló is lehet. Mindegy... Nagyon elnehezítette az arcbőrömet. Úgy éreztem mintha nem lélegezne a bőröm alatta és egy búrát alakítana ki rajta és ez nem volt valami kellemes érzés. Estére raktam fel így elaludtam vele. Az illata egy kicsit furcsa, nem mondanám hogy rossz de számomra különleges illata van, amit semmihez nem tudok hasonlítani. Reggelre nagyon szép ragyogó lett tőle a bőröm egyébként, kárt nem tett bennem. Még jó! 30 ezres krém... Azonban nem gondolom hogy a huszas éveimben nekem erre szükségem lenne, lehet hogy anyum többre ment volna ezzel a termékmintával. A szemkörnyékem részére is került belőle és egy használat után már szemmel látható eredményt vettem észre: a kis sötétségek és mosolyvonalakat szépen elsimította. Bár most is úgy érzem, hogy az én bőrömre akkor is ez túl sok és nem adok ilyen sok pénzt kencékre. De nagyszerű élmény volt kipróbálni és megtapasztalni a hatását. 30 év múlva lehet elfigadnám ha már kellően érett a bőröm.

Utoljára szerkesztve: 2025.02.22. 12:17 - 2022.01.23. 15:26

5 ml kisebb kiszerelést próbáltam, ez napi egyszeri használattal majdnem egy hónapra volt elég. A krém illatos, a Capture Totale termékcsalád kissé kesernyés, friss és meglehetősen intenzív illatával. Állagát tekintve hagyományos, krémes, testesebb szemkörnyékápoló. Ez is volt az oka, hogy én főleg éjszakára használtam. Azonnali, látványos simító hatást nem tapasztaltam, úgyhogy a reggeli rutinban inkább más, koffeint is tartalmazó krém került sorra. Általában nem okozott könnyezést, azonban érdemes vele óvatosan bánni, főleg az érzékenyebb szeműeknek, mert ha belekerül a szembe, akkor bizony csípheti. A hatásával elégedett voltam, éjszakára használva reggelre kinézetre és érzésre is kellemes állapotban volt a bőröm. Újra nem vennem, de ha ajándékba kapnám, simán elhasználgatnám.