Szérumok, Kezelések

Dior Capture Totale Hyalushot

2.7
Hozzáadva 2024.01.16.by

Tarzicia

Intenzív kezelés ráncokra. 8 területen, célzottan a ráncokra hat, azonnal és hosszú távon is láthatóan feltölti és kisimítja a bőrt. 97%-ban természetes összetevőkből készült, két féle hialuronsavat és botox-hoz hasonló hatású peptideket tartalmaz.

€95-tól

Utoljára szerkesztve: 2024.09.12. 18:30 - 2024.07.24. 19:24

Én kaptam belőle vagy öt mintát, mert egyenlőre a termék maga még nem érkezett meg a boltba. Már az első használat után meglepődtem, a tekintet nyílt, élettel telivé lett. Szem környék alatt teljesen kisimította a bőrt, és egy üde élénk tekintet nézett vissza rám, ahogy a tükörbe néztem. Elképesztő mire képes a "sodium hialuronát",gyönyörűvè alakítja a szem környéket. Sok szem környékápolót próbáltam már, de ennél most meglepődtem. Amúgy nincsenenek csak apró mimikai ráncaim. Szerintem ez a szemkörnyékápoló, érettebb korosztálynak lett kifejlesztve. Ott hatásosan tud működni. 50 felett! És mint írja is 8-féle területen az arcnak, feltölti a ráncokat. És tényleg ezt csinálja. Nap mint nap használom, és egyre jobb.... Napról napra szebb az arc az egész tekintet. Ezt rendszeresen kell használni. De komolyan mondom, eddig talán még a filorgánál tapasztaltam ezt. Én nagyon is merem ajánlani, de mint mondtam így 50 felett. Szerintem ez egy nagyszerű termék. Amint tudom meg is fogom vásárolni.

2024.07.13. 14:32

Én is teszterrel kezdtem, majd megvásároltam a "nagy" kiszerelést. Egy hónapja használom, kevés kell belőle. Maga a tubus szép, a "csőre" fémnek tűnik. A krém csillámos - nem zavaró, illata finom, állaga lágy. Könnyen el lehet oszlatni, kellemes használni. Hidratál, de simításról szó sincs. Sem azonnal, sem később. Sem valós, sem optikai. Teljesen felesleges és drága vásárlás volt részemről. Amít ígérnek, abból semmi nem teljesül. Elhasználom, de többet nem veszem meg.

2024.05.27. 13:53

Két tesztert kaptam belőle, az egyiket elhasználtam (jó sokáig, majdnem 1 hétig elég volt), mivel az egyik ígérete a terméknek h azonnal hat, gondoltam megírom a tapasztalataimat.Hát először is, az h azonnal hat, az szerintem csak a mesében lehet, vagy a sebésznél, de hogy nekem nem történt semmi azonnal az amúgy kezdődő, de látható ráncaimmal (36 vagyok), az biztos, pedig mindent a hivatalos weboldalon feltöltött infó és videó alapján csináltam. Egyébként nem mondom, jól hidratál meg minden, semmilyen érzékenységet nem okozott szemkörnyéken se (szenzitív a bőröm), de azért szerintem (és ezt most úgy mondom mint óóóriás Dior fan) közel 100 EUR-t ez nem ér meg. Ezt a 2 csillagot most tényleg azért adom mert imádom a márkát és nem okozott érzékenységet, meg próbálok mindent is belemagyarázni. Mindenesetre ha a második teszter is elhasználom és változik a véleményem, mindenképp jövök vissza beszámolni.