Kézkrémek

Dove Derma SPA Goodness³ Kézkrém

3.8
Hozzáadva 2015.10.01.by

siss

Kezeid nap-nap után keményen dolgoznak, így igazán megérdemlik, hogy kényeztesd őket a Goodness³ kézkrémmel minden nap. Ragyogó szépség. Láthatóan sima bőr. Bársonyos puhaság. Háromszorosan ragyogó bőr.

• A formulát Cell-Moisturisers™ hatóanyagunkkal gazdagítottuk, melynek kulcsfontosságú hidratáló komponenseit természetes magvakból préselt olajokból nyertük.
  • Omega olaj tartalmával is biztosítja a magával ragadó, kényeztető spa élményt
  • A kézkrém a bőrsejtek mélyén* fejti ki jótékony hatását, ennek eredménye az egyenletes, ragyogó és bársonyosan sima bőr – háromszoros kényeztetés a száraz bőrnek.
  • Krémes vanília, lédús kókusz és pézsma illatjegyei keverednek a citrusok, gyömbér és alma finom aromájával, a frézia és a frangipáni kifinomult tónusai mellett
  • Gyorsan felszívódik.
  • Érzékeny bőrűek is használhatják

2021.03.17. 20:53

Egyértelműen a kedvenc kézkrémem, a bőröm teljesen felszívja, és nagyon természetes textúrát hagy maga után. Az illata is isteni.

2019.12.31. 21:02

Nagyon szép a csomagolása, nagyon jó az illata, mosogatás után szoktam használni, amikor iszonyúan kiszárad a kezem. Segít, puha lesz a kezem, de ahogy többen is írták, van egy kellemetlen zsíros hatása.

2019.02.14. 22:14

Hááát, csak az illata és igényes megjelenése miatt kaphat ennyi pontot, de ez egy kézkrémnél ugye vajmi keveset ér...Nem szívódik be, max estéről reggelre, de amúgy nem is hidratál...Ahh, amúgy már mindent leírtak előttem, én is negyedáron vettem kiárusításban (de ennyit sem ért).

2018.06.30. 23:29

Tényleg szilikon kesztyű érzést hagy maga után a kézen...olyan furcsa,be nem szívódó,bőrrel nem azonosuló csúszósság,ha valamit csinálni szeretne az ember tényleg kezet kell mosni. Szerencsére negyed áron vettem akcióban, így elhasználom,majd éjszakára jó lesz. Az illata nagyon jó.

2018.05.19. 08:38

Nagyon nem szeretem, fura réteget képez a bőrömön, kényszert érzek, hogy lemossam. El se fogom használni, tovább adom másnak.

2018.04.20. 22:47

Nekem bevált. Azt tudni kell, hogy igen száraz mindig a kezemen a bör, de bekentem ezzel a krémmel és hipp-hopp kaptam egy puha és sima kezecskét :) Csak ajánlani tudom :)