Hajápolók

Dove Éjszakai Krém Károsodott Hajra

3.5
Hozzáadva 2015.01.07.by

Brenda

Akár 1 éjszaka alatt segít visszajuttatni haja egy hónap alatt elvesztett fehérje tartalmát. Az éjszaka során a Fibre Active molekulák mélyen a károsodott hajba hatolnak, hogy pótolják a létfontosságú fehérjéket* és erősítsék a hajat. Fedezze fel az egész éjszakán át tartó hajápolás csodáját és keljen fel megújult, életteli, könnyen formázható hajjal.

2013.10.20. 13:03

Kb 800 Ft-ért vásároltam meg 2 hete a szőkített, sajnos mára már nyúlóssá vált hajamra,hogy rendbe hozzam valamennyire a színváltás és olló előtt. Tökéletesen működik. A hajam kevésbé töredezik,már nem annyira nyúlós vizesen. Előtte a Tony&Guy mélykondícionálóját használtam,de ez annál sokkal jobb,az ára pedig a töredéke. Én hajmosás után a törölközőszáraz hajamra teszem,majd szárítom. Így nagyszerűen bevált.

2012.12.13. 21:33

Látom még nem írt róla senki véleményt, én leszek az első..Nagy reményekkel vettem meg, mert szeretem a Dove termékeket. A hajam vége sajnos elég száraz, hajlamos a szálkásodásra és valamilyen gazdag hajtápláló pakolást kerestem. Akciósan vásároltam 1300 Ft-ért, Este hajmosás után nedves hajra felkentem (amúlgy a pumpás adagoló nem működött, le kellett csavarnom) el is fogyott a fél flakon. Befollpakkoztam a fejem, rá sapka, reggelre vártam a csodát.Semmi.Egy sima hajbalzsam után puhább lesz a hajam.Biztos nem veszem meg újra.Amúgy állagra krémes, nem túl sűrű, az illata finom.