Hajápolók

Dove Nourishing Oil Care Argánolajos Hajpakolás

4.3
Hozzáadva 2013.01.09.by

doramora

Tápláló argán olaj tartalmának köszönhetően simává, rugalmassá és egészséges tapintásúvá varázsolja haját. Az egyedülállóan könnyű és kisméretű Nutri-Oils formula gyorsan beszívódik a hajszálakba, és esszenciális tápanyagokkal tölti fel azokat, miközben javítja a hajszálak szerkezetét is. A tápláló olajok hatására a haj gyönyörűen simává, fényessé és energikussá válik.

Utoljára szerkesztve: 2018.01.01. 19:20 - 2018.01.01. 19:15

Hú, nekem pozitív csalódás. A dove samponok vagy balzsamok nagyon zsírosították a hajam, így kicsit félve próbáltam ki. Alapvetően zsíros tövű, száraz végű a hajam, olykor sajnos korpásodik is, erre a Helia-d korpásodás elleni samponja nagyon bevált, viszont irtó kócos tőle a hajam. Ezt viszont rákenem és fésülés meg egyéb nélkül is azonnal feloldja a gubancokat, kb. 3-4 percig hagyom fent, minden második hajmosásnál használom. Nem zsírosít, szép fényes és puha a hajam tőle, akciósan 4 euró volt két tégely Münchenben, a nyár óta még csak az elsőnek a fele fogyott el, szóval elég gazdaságos (állig érő bobom van, viszont elég sok hajam:))

2015.12.04. 20:26

Ez a hajpakolás egyszerűen csodát tett a hajammal. Alapjáraton göndör hajam van így sohasem könnyen kezelhető és mindig száraz,seprűs hatása van. Na de ezután a pakolás után olyan pihe-puha lett a hajam. A következő hajmosási minden reggel úgy keltem fel mintha a fodrász székből álltam volna fel. Nagyon imádom, megérdemli az 5 csillagot :)

2015.09.23. 08:42

A Dove samponjait is nagyon megszerettem az utóbbi időben, és ez is bevált. Könnyen kezelhető, finom illata van, nem zsírosít. A roncsolt hajvégeket egészen konszolidálttá teszi. Bevált, ajánlom a normál hajúaknak jó szívvel.

2015.05.29. 22:16

Ez a kedvenc hajpakolásom mind közül!* Öt csillag, abszolút! Illata, állaga, hatása, csomagolása :D, mindene annyira-annyira, jó!* a L'Oreal Casting Créme Gloss hajfestékhez kapható pakolást azért nem múlja felül semmi, de az sajnos külön nem kapható :(

2015.05.25. 12:25

Egészen meg vagyok vele elégedve, bár még csak az első használaton vagyok túl. A hajvégeim mostanába a szinte mindennapos hajszárítástól (úszok) eléggé ramaty állapotban vannak, így ki kellett próbálnom valamit. Nagyon kellemes illata van, és hajszárítás után sokkal szebb lett a hajvégeim, mint ennélkül. Kicsit még tesztelgetem, de szerintem nagyon bevált, abban pedig csak bízok, hogy nem fogja zsírosítani a hajam.

2015.04.29. 11:11

Imádom ezt a pakolást, gyönyörű lesz tőle a hajam! Fényes, puha, könnyen kezelhető, és még az illata is olyan jó, hogy kaptam már rá bókot férfitól (ami azért valljuk be egy hajápolónál külön plusz pont ;).Ár-érték arányban nekem megfelelő, mert habár 1000-1200 Forint körül van, de nem kell belőle sok a hajamra, így hónapokig elég. Én főleg a hajam végébe masszírozom bele, és utána ami a kezemen maradt még felviszem a hajam többi részére. Úgy 2-3 percig hagyom a hajamon, amíg letusolok, és utána öblítem ki.Egyetlen egy negatívuma van, de az nagyon bosszant, azért is nem adok neki 5 csillagot (pedig szívem szerint annyit adnék), mert elképesztően csípi a szememet! Nem vagyok már 10 éves, odafigyelek, hogy ne menjen a szemembe a sampon-balzsam, de ez mégis minden alkalommal csípi, sőt égeti a szememet. :(