Hidratáló krémek

Dr. Jart+ Cicapair Re-Cover Derma Green Cure Solution Recover SPF30 / Pa++

3.5
Hozzáadva 2016.10.24.by

jirka

Cicapair ™ Collection-t az ázsiai tigrisek legendája ihlette, kiknek harci sebeit a Centella Asiatica-val gyógyítottak, más néven tigris fűvel, melynek gyógyászati hatását századok óta ismerik és használják.

A Dr. Jart fejlett technológiája segíti megnyugtatni az érzékeny és fáradt bőrt. A Centella asiatica, a klorofill, ásványi oldat és a panthenol erősíti a bőrt. Gyógynövény keverékek és az eper levélkivonat enyhíti a bőrirritációt, és védi a bőrt a külső káros ingerektől. A krém fényvédelemmel van ellátva.

12 000 Ft-tól

2025.03.26. 05:52

Kombinált bőr
Pattanások (acne)

Igaz, hogy elég nehéz vele dolgozni, de egyszerűen tökéletesen teszi a dolgát, nagyon szeretem.

Utoljára szerkesztve: 2025.03.26. 09:03 - 2024.09.20. 08:16

Zsíros bőr
Tág pórusok

Ez egy drága, cserébe kiváló minőségű termék. Gyakorlatilag egész nap kopás és csúszkálás nélkül a helyén van. Maga a krém elég sűrű, inkább a fizikai fényvédőkhöz hasonló textúrával rendelkezik. Halvány szürkés-zöldes, felkenve teljesen felveszi a bőröm hullafehér árnyalatát és szépen egységesít. Illatmentes, kissé valóban szárít, inkább olajos bőrűek fogják szeretni. Teszek fölé korrektort és lehelletnyi púderalapozót, aztán kis pirosító és meg is vagyok. Up: hosszasabb használat után elegem lett a ragacsos állagból, ami nap közben sem tűnik el, csak ül a bőröm felszínén, akárhogy viszem fel (kéz, ecset, szivacs).

2023.11.08. 17:49

Normál bőr
Túlérzékenység

Én nagyon szeretem, minden smink alá felkenem azokra a területekre, ahol hajlamos a bőröm a pirosságra. Rosaceam van, picit nyugtatja is azokat a területeket és szépen elfedi. Nekem nem szárít, szépen tudok rá sminkelni. Borsos az ára, ezért a 4*

2023.09.28. 19:18

Kombinált bőr
Túlérzékenység

Kegyetlenul szarit! Nem tudom elhasznalni,folyton hamlok tole.Illetve a szine sem az igazi, nagyon szurkes.

Utoljára szerkesztve: 2021.03.29. 09:02 - 2021.03.18. 10:05

Normál bőr
Vízhiány

Amit ígér maximálisan hozza, de személy szerint én nem rajongok érte: nagyon lassan szívódik be, nagyon kevés mennyiséget kell felvinni különben még az érintéstől is lejön, az orrom körül hajlamos megülni, valóban sápadt lesz tőle az ember... de az összetevői alapján mindenféle jóság van benne, plusz tényleg egységesíti az arcszínt. Amúgy több, mint egy évig elég volt nekem ez a mennyiség!

2021.02.13. 11:01

Száraz bőr
Túlérzékenység

Engem nagyon sápaszt és nem hidratál, mégis az egyik kedvenc krémem. Egyrészt, van benne uv szűrő, másrészt nem zsírosít, még akkor se, ha alákenek egy csomó mást. Kevés kell belőle, és az én kisebb színingadozásaimra optikailag elég. (Nem rosacheám van, hanem csak kicsit pirosabb ahol vékonyabb a bőröm.)Az ára ijeszt el egyedül, de akciósan szoktam venni. Télen a hidegbe nem ajánlom, mert akkor nagyon kevés, bármit is kenek alá.