Bőrápolási rutin tavasszal: Könnyebb formulák és frissítő hatású termékek
beautybrigi
Számos értékes ránctalanító hatóanyagot tartalmaz. A bőraktiváló feszesítő szemránckrém gyengéden, ugyanakkor hatékonyan állítja vissza a szemkörnyék rugalmasságát, erősíti a bőr kötőszövetét, fokozza a sejtosztódást. A krémben található intelligens napvédő összetevők a fény hatására aktiválódnak, így tökéletes védelmet alkotnak a nap káros sugaraival szemben.
2014.05.16. 16:28
Hiába a retinol, a többi vitamin, peptidek és társaik, én nem tapasztaltam semmi különös hatást a használata során. Kevés szarkalábam van, nem is igazán azt szerettem volna eltüntetni, hanem a felső szemhéjam feszesítését szerettem volna elérni. Ha már ennyi pénzbe került gondoltam többet tud, mint a társai, de sajnos ismét csalódás. A hidratálást pedig tizedennyi pénzből is meg lehet oldalni.
2011.11.27. 15:38
A kollekció eddig használt darabjaiban nem csalódtam, így mivel kifogyott a korábbi szemkörnyék ápolóm emellett döntöttem. A kis szarkaláb kezdeményeket nyom nélkül eltüntette egy hét használattal. Talán a retinol tartalma miatt? Mindegy, működik, és rá lehet sminkelni, mert szinte teljesen beszívódik, csak egy nagyon vékony, finom réteg marad utánna, ami még segíti is a smink egyenletes felrakását.
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.