Sminkek szemre

Ados Max Volume Szempillaspirál

1 vélemény
Hozzáadva 2013.07.12.by

bekei.barbara

Ultra fekete, 100% vízálló.

Kiszerelés: 12 ml

Utoljára szerkesztve: 2013.07.01. 18:56 - 2013.07.01. 18:09

Sajnos a napokban nagyon pórul jártam egy márkás és közép árkategóriás (1900 Ft) szempillaspirállal, amit a boltban nem cseréltek vissza, mert dekortermék...Erre a semmitmondó, számomra no name termékre úgy akadtam rá, hogy kóboroltam a belvárosban és egy eldugott, kapualj alatti fodrászcikkeshez betévedtem.Gondoltam, mivel mostanában mindig melléfogok a vásárlásokkal, ezért jó lesz nekem egy olcsó, vízálló, dúsító spirál, nem érdekel, hogy márkás-e vagy sem. És lám itt a példa, hogy van amikor az olcsó húsnak nem híg a leve! 550 forintért vásároltam, és teljesen meg vagyok vele elégedve, egy rossz szavam nem lehet rá; tökéletesen fed és dúsít, szép mélyfekete, a keféje középduci, de igen sűrű, nem ragad össze a pillám, nem folyik a festék szanaszét a tubusból. A vízre 100%-osan immunis, viszont krémes állagú (nekem ez van itthon) szemfestéklemosóval gyorsan lejön, anélkül, hogy dörzsölgetni kellene. Maximális respect ennek a terméknek, ajánlom mindenkinek!A termék mellé feltöltöttem a forgalmazó honlapcímét, ha valakit érdekelne.