Egyéb kozmetikumok

MoLash Szempillanövesztő Szérum

4.4
Hozzáadva 2019.11.04.by

Makk Zsuzsó

Hatásos és látványos eredményeket hozó szérum a hosszabb, dúsabb szempillákért.

• 3 hét után a pillák vastagabbak, erősebbek és feketébbek
  • 12 hét után a pillák láthatóan hosszabbak és dúsabbak
  • Újgenerációs peptidekkel + a sokat bizonyított Bimatoprosttal
  • 100%-ban illat- és színezékmentes
  • Állatokon nem tesztelték

2021.09.10. 14:10

Nagyon jó kis cucc. Látványosan hosszabbak lettek tőle a pilláim. Szomorú hogy már nem gyártják.

2020.07.04. 06:13

Nekem is működött. Látványosan megnövesztette a pilláimat. De minden reggel csipás kismacskaként ébredtem. Végül a szemöldökömre használtam el. Ott valamiert nem működött. Kár érte. 😕

2020.03.08. 07:22

Ezt a szempilla növesztő szérumot annyira szerettem! Már 1 hónap után lehetett látni a hatását, de a 3 hónapos használat után tudta igazán kimaxolni a hatását. Utána kezdték el tőlem kérdezni, hogy műszempillám van-e, és mikor rávágtan, hogy szérum és spirál van csak rajta, akkor senkise akarta elhinni :D. Nagyon sajnálom, hogy már nem lehet beszerezni, de ha újraformulázzák akkor tuti, hogy venni fogok!

2019.11.06. 09:11

Nekem is elkezdett nagyon nőni a szempillám úgy három heti használat után már látványosan. Nagyon kíváncsi lennék honnan lehet beszerezni ezek után:/ Kár, hogy ilyen a szabáloyzás az EU-ban....annyi mérget lehet venni, ilyen alapon a mosószereket és egyebeket is ki lehetne vonni a forgalomból.

2019.11.01. 12:21

Nekem semmi kellemetlen mellékhatást nem okozott, cserébe viszont elképesztőek lettek a szempilláim, hosszú, sűrű, műszempillahatás, minden. Nagyon szomorú vagyok, hogy nem lehet az euban már Bimatoprostot kapni, szerintem megfelelő tájékoztatással, saját felelősségre beszerezhető kéne hogy legyen:(Ugyanitt ha bárki tud megbízható EU-n kívüli oldalt ahonnan lehet ilyen hatóanyagú terméket rendelni akkor örök hálám fogja üldözni ha megosztja velem:)

2019.10.31. 17:49

Nekem nemhogy nem nőtt tőle a szempillám, sorban hullottak ki. Gondoltam nem baj, biztosan beindul majd a folyamat, a szemhéjamat elszínezte, úgy néztem ki korrektor nélkül, mint valami drogos. Ezek mellé még jött a viszketés is, na akkor dobtam ki a francba.Úgy gondolom a skinsmart, mint forgalmazó fektethetett volna nagyobb hangsúlyt a visszahívásra, hogy elérje a vevőket. HA itt nem olvasom a megjegyzéseket, én nem is tudom. Igazán küldhettek volna egy köremailt, kirakhatták volna facebookra/instára/weboldal kezdőlapra stb.