Sminkelés és fényvédelem? Így hangold össze az UV-védelmet az alapozóddal!
Fiorentina
Hibátlan alap, lélegző fedéssel és ragyogó felülettel, bőrápoló összetevőkkel, melyek hidratáljá, megnyugtatják és megvédik a bőrt. Közepes és teljes fedéssel, amely 12 órán át tart.
20 árnyalatban kapható
2025.04.07. 14:22
Ujjal nem lehet felvinni, a naptej kicsapódik és tiszta fehér lesz tőle az ujjam, ami elég nehezen jön le. Ugyan ez szivaccsal, teljesen beszívja. Ecsettel viszem fel, de úgy csikokat húz. Ha nagyon keveset, épphogy felviszek valamit, akkor szépen mutat, viszont úgy a fényvédelem nem sokat ér. Ha bővem felvinném, ahogy egy naptejet szoktam, akkor nagyon beleül a pórusokba, száraznak mutatja az arcbőrömet. Könnyen elkenődik. Nem veszem újra.
2024.01.08. 04:36
Másfél hete rendeltem, egyszer próbáltam de a szín sajnos túl melegnek bizonyul. 2N1 színben vettem. Egyetlen smink készült vele, egy napot volt rajtam, de ez is elég volt ahhoz, hogy azt írhassam, hogy szuper!Meg fogom venni cool árnyalatában. Gyönyörű bőrkép, elégséges, de nem maszkos fedés, nem ül bele a pici rancokba. Van EL Sheer long wear alapozóm 2N1 színben, annak jó a színe nekem, ez picit melegebb a neutral kód ellenére. Ezzel számolni kell. Eladó a 2N1.
Utoljára szerkesztve: 2025.01.21. 19:48 - 2023.04.02. 11:59
Édesanyám rendelte magának, de sajnos neki nem vált be, irritálta a bőrét, így én megörököltem tőle. A másik, szintén ettől a márkától használt stay in place alapozóval keverem, tekintve hogy nekem kombinált a bőröm. Nem egy rossz alapozó de igazából semmi nagy was ist das. Nekem hál isten nem okozott bőr irritációt. Ami viszont érdekes számomra hogy ennél a terméknél használt ecru árnyalat és a stay in place ecru mintha nem ugyanaz a szín lenne?! Ilyen lehetséges? A tubusos pumpás kiszerelés kifejezetten tetszik, ellenben a stay in place-el, aminél külön kell megvenni a pumpát (ennél nevetségesebb lehúzást elképzelni se tudok …). Kellemes glowy finishe van egyébként, kicsit hasonlít szerintem a Dior forever glowra. Púderrel nekem olyan 4 órát bír de nyilván nem az én arctípusomra van kitalálva, szóval ezért nem vonok le különösebben pontot, nem lenne fair. A magas fényvédő viszont mindenképpen nagy piros pont a márkának, elvégre is 2023 van ennek kene az alapnak lennie. Összeségében nem egy rossz alapozó sőt talán akinek nagyon száraz bőre van annak kifejezetten jó választás lehet persze csak akkor ha a parfüm ami benne található, nem okoz irritációt.
2021.04.24. 05:45
Irritálja a bőröm, már az első használat után apró kis fehér, pattanásszerű valamik jöttek ki mindenhol az arcomon. Az illata idegesítő. Azelőtt Double Wear-t használtam, gondoltam váltok valami könnyedébbre, de kár volt.
Utoljára szerkesztve: 2020.10.21. 13:53 - 2020.10.21. 12:04
Már amikor külföldön megjelent, akkor felkaptam rá a fejemet. Aztán nemrég küldte a magyar Estée Lauder a hírlevelet, hogy már itthon is kapható. Épp volt egy bontatlan eladó példány a KM zsibin 2W1 árnyalatban. Számtalan netes kép és video áttanulmányozása és az itteni vélemények elolvasása után vettem egy mély lélegzetet és színpróba nélkül belevágtam.Az alapozót a klasszikus EL ibolyakék-arany kartondoboz védi. A nyomópumpás flakon pedig igazán igényes kivitelű. A Lancome alapozóm csomagolása pl. ehhez képest fapados.A színt is sikerült eltalálni (huhhh!) leesett egy újabb nagy kő a szívemről. A tubusból kinyomva egy viszonylag híg állagú krémet kapunk, ami az arcon már testesebben viselkedik. Az a helyzet, hogy én a könnyedebb textúrájú és fényesebb finish-ű termékekhez vagyok szokva. Bár ez az alapozó közepes fedést ígér, nekem mégis erőteljesebbnek tűnik, mint azok a termékek, amikkel - hasonló paraméterek mellett - ez idáig dolgom volt.A testességéből adódóan igencsak iparkodnom kell az eldolgozással is, mert elég hamar szárad. Nekem az ecsettel (ami a Zoeva 110) történő felvitel vált be a leginkább. Az arcon aztán az először kifejezetten bőrfényű finish hamar olyan se nem fényes, se nem matt hatásúvá válik.Napközben is szépen hidratál, karbantartja a száraz arcbőrömet, persze a használata előtt azért alaposan alá is hidratálok. Nem ül bele a ráncokba, nem nehezít el, és további előnye, hogy ott van benne a jelentős faktorszámú fényvédő, ami inkább a nyári időszakban tesz majd jó szolgálatot.Egyelőre az összecsiszolódás fázisában tartunk, nem használom napi szinten, de ha megbízható és hosszantartó mégis észrevétlen fedésre van szükségem, akkor biztosan őt választom.
Utoljára szerkesztve: 2025.01.21. 19:48 - 2020.06.07. 11:46
Ismét egy kiváló alapozóval rukkolt elő a márka! A nagy klasszikust nem ismerem, mivel számomra releváns eladói vélemény szerint érett bőrre nem igazán ajánlott, ezért soha nem is próbáltam, egyéb verziókat annál inkább.A Hydra Rescue egy egész évben kellemes alapozó lehet azoknak, akik inkább a light-osabb formulákat kedvelik. A lágy konzisztencia mellett meglepően jó fedésű, finishe először enyhén fényes, ami rövid időn belül egészséges megjelenésű, se nem fényes, se nem matt megjelenést biztosít. Olyannyira hidratál, hogy az arcot megsimítva nem mondanám ragacsosnak, de órák múlva is érezhető. Az archoz nyúlkálást csak a tesztelés során szoktam ellenőrzésként alkalmazni, később nem, főleg nem manapság.Érett, normál bőrre számomra nagyon komfortos, nyáron nagyon szeretem ezeket a light-os, "mintha semmi nem is lenne rajtunk" alapozókat.Esztétikus és egyben praktikus a csomagolása, a magas fényvédő hatás is kiemelést érdemel. Az innovatív fejlesztésnek köszönhetően Estée Lauder-éknek sikerült tudásban mindazt megvalósítani, amit egy jó alapozótól ma elvárunk. Nem utolsó sorban pedig mindazt teljesíti is, amit ígér. (2W1 árnyalatban használom.)Nem kérdés, tőlem egy nagy ötöst kap!