Tavaszi beauty upgrade: fókuszban a szájápolás (x)
juditkaa70
Az exkluzív FloralixilTM Dew-t tartalmazó Re-Nutriv Ultimate Lift Regenerating Youth család gazdag, kényeztető kréme. Használata mellett a bőr idővel jelentősen feszesebbnek érződik. A bőr megerősödik, így ellenállóbbá válik az öregedés jeleinek kialakulásával szemben.
Utoljára szerkesztve: 2023.10.15. 20:16 - 2023.10.15. 20:13
Tavaly egy rendelés mellé kaptam többek között ebből a krémből is egy 15 ml-es kiszerelést ajándékba. Rendkívül kiváncsi és izgatott voltam, hogy mit tudhat egy ilyen drága kence. Olvasgattam itt az előttem lévő véleményeket is, és érdekes volt számomra, hogy mindenki 5 csillagot adott a terméknek, ugyanakkor egyik értékelésben sem olvastam semmilyen kimagasló hatásról! Márpedig én most úgy álltam hozzá ehhez az értékeléshez, hogy nagyon is figyelembe vettem a termék árát! Ugyanis ilyen árkategóriában igen is elvárhatja az ember azt a bizonyos ”WOOOW” hatást. De ez elmaradt… semmi látványos eredmény… kellemes, diszkrét illat, jó állagú krém, amiben jelentősen érezhető az a shea vaj ott a második helyen…és ennyi. Teljesen nem is szívta be a bőröm, mindig maradt utána egy fényes, kicsit ragacsos érzet is. Amennyire izgatott voltam az elején, annyira alább hagyott a lelkesedésem a tégely vége felé járva…. Gondolom sokak fejében megfordulhat, hogy mit várok egy 15 millis kiszereléstől, hogy megszólal?? Őszintén? Igen! Ilyen árkategóriában bizony már várom azt, hogy valamiben felülmúlja az olcsóbb árkategóriájú társait! Az az igazság, hogy a Clarins Multi-Active krémje szerintem milliószor jobb és nem utolsósorban OLCSÓBB is! Jó-jó azért azt sem vágják az ember után, na de mégis… Vagy amikor anno először vettem meg az E.L. Night Repair szérumát, ott érdekes módon jött a hatás…Különben nekem a tégely sem nyerte el a tetszésemet. Ha már arany..szerintem lehetett volna sokkal minőségibb tégely, elegánsabb külső, jobban megtervezett dizájn..nekem ez olyan ötlettelen.. egy sima natúr tégelyt körbevontak arannyal és rábiggyesztették a nevet. De persze ez már szubjektív… Összességében az a lesújtó véleményem, hogy ha valaki ennyi pénzt áldozna egy kozmetikumért, akkor dobjon hozzá még valamennyit, és inkább költsön egy orvosi beavatkozásra, aminek látványos eredménye is van…
Utoljára szerkesztve: 2022.04.03. 18:40 - 2022.04.01. 12:36
Nagy szerencsémre a piactéren ráakadtam egy 15ml-es jóárasított darabra, egyébként az életben felé sem néztem volna a rettenetes ára miatt ennek a terméknek. Télen nagyon jó szolgáltatot tett a kiszáradt orcáimnak. Szerettem a lágy illatát, a vaskos állagát, ami mégis könnyen és teljesen felszívódott csak egy csöpp réteget hagyva, ami jól esett a bőrömnek. Ez a réteg nem volt fullasztó vagy ragacsos, sem túl csúszós. Feltöltve éreztem vele az arcomat. Amikor a t-vonal is már elég vízhiányosra váltott, akkor néha oda is kentem. Kb. fél évig kitartott csak a legszükségesebb mennyiséget kenve, ami egy borsónyi volt, heti 4-5 alkalommal használva. Voltam olyan bátor, hogy a szemem köré is használtam néha, lustább napjaimon, amikor nem volt kedvem külön vacakolni a szemkrém tégellyel is. Semmi problémát nem okozott, nem pirult be a szemem, nem viszketett, inkább kellemesen enyhítette a húzódó bőr problémáját.Ha innentől csak 1-2 arcápolóval operálhatnék a mindennapokban, ez a krém benne lenne a pixisben. Ha valaki hozzám vágna egyet nem bánnám, bár ennek sajnos aprócska az esélye, hogy megtörténik.
2021.08.12. 11:18
1,5 ml mintát volt csak lehetőségem kipróbálni, a nyár amúgy is a szaladgálás ideje, ilyenkor szeretem a mintákat, kis tégelyeket, könnyen csomagolhatók. Egy ilyen tasak három reggelre bőséges felvitellel is elég. A krém nem teljesen fehér, halvány drappos árnyalatú. Az illat kellemes, szolid, virágos jellegű, az arc bőréről már nem is érezni. Klasszikus krémes állaga van, ezzel együtt könnyen beszívódik. Jól hidratál, a bőrt szépen feltölti. Egyik mellé használt kozmetikumommal sem veszett össze. Pár percet várakoztam mielőtt könnyű sminket raktam volna fölé, így teljesen rendben volt. Nagyon magasan pozícionált termék, ezért megvenni egy teljes tégelyt valószínűleg soha nem fogok. Ha ajándékba kapnám, szívesen elhasználnám, nem találtam hibát benne.