Bőrtípusok: bőrtípusok, kombinált, and zsíros
Bőrproblémák: bőrproblémák and pattanások (acne)
Hidratáló krémek
Lelőhely: Online

Etude House AC Clinic Daily Gel Lotion

Hozzáadva 2014.04.23.by

anonymous

Szalicilsav tartalmú hidratáló gél lotion pattanásos bőrre

Nedvességgel tölti fel a bőrt, szabályozza a faggyútermelést. Vízben oldódó hidratáló anyagokat tartalmaz, amely megelőzi a pattanások kialakulását. Nem hagy ragacsos felületet, nyugtató hatású, könnyed, friss érzetet ad. Nem komedóképző.

Hatóanyagai: szalicilsav, hinoki hamisciprus levél, vadgesztenye, kínai gyíkfű, ázsiai gázló, levendula, fehérmályva, kamilla, citromverbéna, ampelopsis, papaja, vöröshagyma, fokhagyma, koffein.

Kiszerelés: 150 ml

2015.12.12. 10:16

Egyszerre kezdtem el használni egy másik termékkel, így nem vagyok benne biztos, hogy csak ennek a jó hatását tapasztalom-e, de tény, hogy mióta használom halványodnak a pattanások. A zsírosság is alábbhagyott kicsit, de még nem tökéletes. Először furcsa volt az illata, de megszerettem. Tetszik az állaga is, könnyű eloszlatni. Mintát rendeltem, szerintem sokáig elég lesz, de a tartalmát nagyon nehéz kiszedni a mini üvegből.

2015.02.15. 08:58

A szalicil sav tartalma miatt választottam ezt a terméket. Nekem a 80ml (!)-s próba kiszerelés van meg, az ára rendkívül kedvező volt, kb. 1700 Ft átszámítva. Egy könnyű, vizes krémzselét tartalmaz a flakon, könnyen beszívódik, nem ragad, nem irritál. Az illata a szalicilsavas krémekre jellemzően "gyógyszertári" és kicsit növényi. A flakonból nehéz kinyerni, mert hiába vizes állagú mégsem folyik, rázogatni kell. Kipróbáltam este és reggel is, nekem éjszakára jobban működött. Smink alá is lehet használni, de rajtam nappal nagyon érezhető volt a hámlasztó hatása, főleg az orrom környékén, ahol elég vékony a bőr. A sminkkel és más krémekkel is jól kijön, nem kukacosodik, jól kombinálható. A bőrképem kicsit simább lett, a mitesszerekkel nem tudott semmit kezdeni, a pattanások kialakulására pozitív hatással van, bár nem szokott túl sok lenni belőlük, mostanában még az a kevés is elkerül. Még megvan a flakon fele, de eddig nagyon pozitív a véleményem, remélem hosszabb távon is ilyen jól fog működni. Ár-érték aránya is kiváló.

Utoljára szerkesztve: 2014.06.08. 12:25 - 2014.06.08. 06:51

Kombinált, miteszeres bőrömre használom a krémet. Olyat kerestem, ami könnyű, nem zsírosít és nappalra is tudom használni. Nagyon elégedett vagyok vele, a szilikon miatt kiegyenlíti a bőröm és tudok rá könnyedén sminkelni. Nem komedogén hidratáló, nem leszek tőle miteszeresebb. Az arcom szárazabb részeire néha kicsit kevésnek érzem a hidratálását, de rásegítek akkor egy nehezebb krémmel. Ebay-ről rendeltem, kb. 3000 Ft volt a 150 (!) ml-es üveg. Az üvege mellesleg használhatatlan, én kitöltöttem egy régi krémes tégelyembe.