Bőrtípusok: bőrtípusok and száraz

Eucerin pH5 Kézkrém Száraz Pikkelyes Érzékeny Bőrre pH5- Enzim Védelemmel

3.9
Hozzáadva 2014.11.12.by

huncutka

Hatóanyagai aktiválják a bőr természetes védekezőképességét. A krém regenerálja és ápolja a kéz bőrét, melyek sima és puha tapintásúvá válnak 18 órán át tartó védelem. Az érzékeny bőr különleges ápolást igényel. Az Eucerin bőrkutató részlegea pH 5 kézkrémet érzékeny száraz és pikkelyes kézbőr igényeinek megfelelően fejlesztette ki - hosszan tartóan ápol és véd - bizonítottan hatékonyan regenerál.

Jellemzők:

• Bizonyított Citrát-puffer, Dexpanthenol és Glycerin tartalommal
  • Nagyon gyorsan beszívódik és nem hagy maga után zsíros nyomot
  • pH bőrsemleges
  • Kiváló hatékonyságát és bőrbarát toleranciáját klinikai vizsgálatok bizonyítják - akár korábban károsodott bőr esetén is alkalmazható

Előnyök:

• Láthatóan javítja a bőr puhaságát és rugalmasságát
  • Hosszan tartóan hidratál

Utoljára szerkesztve: 2022.04.10. 07:39 - 2022.04.09. 19:22

Azt hittem sajnos, hogy csodaszer és nagy reményeket fűztem hozzá. Enyémre már rá van írva, hogy new formula. Állaga lágy, inkább, balzsamhoz hasonlít, nincs zsíros érzet a használatát követően. Gyorsan felszívódik, nem hagy maga után tényleg semmilyen kellemetlen bevonatot. Illlata is kellemes, nem tolakodó, nem sok. Jó tulajdonságai ellenére az extra száraz kézre kevés Jó,jó de sajnos én többet vártam, nekem kell mellé még valami /olaj vagy szérum/, hogy feszülő érzetet enyhítse. Négy csillagot adok a gyors felszívódás miatt és azért mert tényleg nem hagy nyomot maga után, de nekem nem 100%-os, használatát követően még hiányzik valami. Nappali krémnek amúgy elegendő, éjszakára nekem nem megváltás. Nem csalódtam különösebben, de nem hiszem, hogy újra veszem.

2020.09.24. 18:02

Megoldást keresve a kézfertőtlenítő okozta kézszárasság közbe találtam rá erre a csodára. Nekem nagyon bevált, 2 nap után már teljesen helyretette a kezem. Nincs kellemetlen illata, gyorsan beszívódik.

2018.05.02. 16:53

Végre egy kézkrém, ami használ is. Könnyen beszívódik, finom illata van, sokáig elég, és nem csak az első kézmosásig tart a hatása.

2018.02.27. 08:16

Alapvetően nem rossz kézkrém, de nem próbálkozom vele újra. Pixi box-os szerzemény volt, örülök, hogy kipróbálhattam, de ennyi. Valóban elég gyorsan beszívódik, de hagy egy zavaró csúszós réteget a kezeimen és a hidratálás is csak kézmosásig tart, utána kentem újra az amúgy nem brutál mód száraz kezeimet. Télen hajlamos a kiszáradásra de amúgy nem problémás. A tibolina kézkrémjét váltotta, az is hidratáló képességben hagy kivetni valót maga után, viszont az tényleg beszívódott azonnal csúszós réteg nélkül. Ha már választani kell, akkor a tibolina.

2018.01.02. 17:12

Jó kis kézkrém, de nem csodaszer. A nagyon száraz részekre erősebb cucc kell (pl. sima shea vajas pakolás a kezemre, vagy különböző olajok estére).Viszont nagyon szimpatikus az, hogy viszonylag hamar beissza a bőröm, utána már csak kellemes puhaság marad, semmi ragacsosság. Az illata is kellemes, én megszerettem. :)

2017.12.03. 13:34

Télen szeretem ezt a kézkrémet használni, mert nagyon ki tud száradni a kézfejemen a bőr. Kis adag is elég belőle és egy használat után is intenzíven hidratál.