Tavaszi beauty upgrade: fókuszban a szájápolás (x)
kuklis.aniko
A márka innovatív Szélesspektrumú Fényvédelmi Technológiája (Advanced Spectral Technology) magas fényvédő faktorral véd az UVA/UVB-sugárzás, valamint a nagy energiájú látható fény (HEVIS) ellen. A fényvédő segíti a bőr saját DNS-javító mechanizmusát, és faggyútermelést szabályozó Oil Control technológiát tartalmaz.
Színpigmentjeinek köszönhetően egységessé teszi az arcszínt és láthatóan csökkenti az öregedés jeleit, például a finom ráncokat és az arcszín egyenetlenségeit. Kellemes, könnyű textúrájú.
2 árnyalatban kapható
2025.03.22. 21:10
Borzasztóan kukacosodik egyszerűen nem lehet eloszlatni vagy kenni az arcon. Sokszor probálkoztam pedig vele de más fajtát kellett vennem mivel még sima szintelennel higitva sem működik.
2024.11.29. 14:22
A színezetlen verziója nagy kedvencem, de most ebből kaptam a light verziót ajándékba. Sajnos ez egyáltalán nem vált be, tovább is kellett ajándékoznom, mert használhatatlan. Írták korábban, hogy nagyon kevés kell belőle, viszont akkor nem értem, hogy fog eléggé védeni. Vagy akkor ti ez alá kentek egy másik fényvédőt is, amiből a kellő mennyiségűt viszitek fel? Mert, ha ebből szeretnék kellő mennyiségűt felvinni, lepereg az egész, darabos lesz az arcomon. Viszont, ha keveset viszek fel foltos is lesz a fedése... Szóval én nem értem. Azért két csillag, mert amúgy nem irritál, nem büdös, nem csíp.
Utoljára szerkesztve: 2024.12.23. 00:13 - 2024.08.01. 18:09
A színezetlen verziója után vettem meg, mivel az az egyetlen fényvédő, amit el tudtam viselni. Imádom mind a kettőt. Extra zsíros bőröm van de ezek megváltást hoztak, szinte érezhetetlen. Kiváló sminkalap, azonban az eldolgozásnál ügyesnek kell lenni. A színe észrevehetetlen rajtam. Vegyétek!!!!!
Utoljára szerkesztve: 2024.07.09. 17:20 - 2024.07.09. 17:18
Az itt olvasott vélemények alapján, nagyon félve vettem meg, mind állag, mind szín területén.Évek óta a színtelen SPF50-est használom nappali fényvédőként, ami számomra tökéletesen teszi a dolgát. A májfoltjaimat kordában tartja, smink alá is tökéletes számomra. Gondoltam a nyári szezonban jó lenne pl. nyaralás alatti sétákhoz, vagy ha csak gyorsan ide-oda szaladok egy könnyű színezett fényvédő.A medium árnyalotot választottam, nem vagyok hőfehér, de kreol sem, viszonylag könnyen barnulok. Számomra szuper a színe, és az állagával sincs semmi problémám, szépen el tudtam oszlatni. Nem is értem, hogy miért kapott ennyi negatív kritikát. Örülök, hogy az itt olvasottak ellnére mégis meg mertem venni. Szuper társam lesz azokon a napokon, amikor nem akarok sminkelni.
2024.06.22. 14:44
Az Eucerin CC SPF30 medium-mal ellentétben, amit nagyon szerettem, ez szörnyű. A médium árnyalatot választottam ebből is, de nagyon sötét, természetellenes a színe. Fényvédő krémmel összekeverve próbáltam tompítani a színén, de reménytelen. Napközben foltosan kopik. Egyedül azért adok 2 csillagot, mert picit tényleg mattít, később fényesedik ki az arcom ezzel. Szerintem elajándékozom annak, akinek igazán sötét bőre van.
2024.06.19. 16:42
Nem értem a negatív véleményeket, ez egy nagyon jó termék. A világosabb árnyalat lett nekem is jó végül. A mennyiséget viszont ki kell tapasztalni: egy pumpálásnyi rengeteg belőle, képtelenség edolgozni az arcon, az valóban kukacosodik, pereg, stb. VISZONT kb. fél pumpálásnyi tökéletes, gyönyörűen eldolgozható, szépen belesimul a bőrbe, matt, nem lett tőle zsíros, pattanásos az arcbőröm. Szépen egységesíti az arcbőrt. Egy leheletnyit sűrűbb az állaga, mint a Paula's Choice színezett fényvédőjének, de az ára a harmada. Szerintem ez egy nagyon szuper ár-érték arányú krém, én elégedett vagyok vele.