Tavaszi beauty upgrade: fókuszban a szájápolás (x)
LUNACICA
"Lifting hatású intenzív ránctalanító szemkörnyékápoló krém intenzíven kisimítja és regenerálja a szemkörnyék bőrét. Erősen feszesíti és megemeli a bőrt, fiatalos megjelenést kölcsönöz. Csökkenti a ráncok mélységét és szélességét, megakadályozza azok kialakulását. Hidratálja, táplálja és védi a kiszáradástól a bőrt. Közvetlenül az alkalmazás után helyreállítja a friss és pihent megjelenést."
Utoljára szerkesztve: 2022.01.24. 01:05 - 2021.11.23. 09:06
Nagyon jó szemránckrém,nekem pár hét alatt csökkentette a ráncok mélységét,és reggel a használata után jobb a tükörbe nézni. :) Viszont sokkal zsírosabb,emiatt (sokkal kevesebb is elég,lehalábbis nekem) mint egy átlagos szemránc krém,így zsíros bőrüeknek nem biztos,hogy jó,de ez a csomagoláson is fel van tüntetve,így korrekt szerintem.