Hajápolók

Garnier Fructis Aloe Vera Hair Food 3in1 Hajápoló Maszk

4.1
Hozzáadva 2023.05.16.by

siss

Aloe vera hidratáló hajápoló maszk normál és száraz hajra. Balzsamként, pakolásként és nem kiöblítendő hajápolóként is használható. 98%-ban természetes összetevőkből áll.

Nem tartalmaz szilikont, parabéneket és mesterséges színezéket.

Vegán

2025.04.28. 12:30

Szabó Hédinél láttam a kollekciót, akkor csak felírtam magamnak, hogy majd egyszer kipróbálom. A napokban egy visszautasíthatatlan akció volt rá érvényes a rossmannban, így kipróbáltam és nagyon megtetszett. Nagyon tetszik a 3 féle felhasználási mód. Az illata kellemes, könnyen ki lehet öblíteni mind a hajból, mind a fejbőrről. A csomagoláson ígért 100 órás hatást hozza.

2025.03.16. 10:18

Fodrászkellékesből szoktam vásárolni, de épp elfogyott, így betértem a goods marketbe és erre esett a választásom. Jó az illata és a hatása, de azóta visszatértem a professzionális márkához.

2025.03.03. 11:24

Már a harmadik flakont használom. Vékony szálú hajamra tökéletes, nem nehezíti el, nagyon selymes lesz másnapra, és bőven kitart a következő hajmosásig. Akinek vastagabb szálú a haja, nem biztos hogy elég lesz a hidratálás, de vékony szálú, száraz hajra ajánlom

2025.01.29. 01:28

Az itt olvasott pozitív vélemények miatt vettem meg, illetve azért, mert cgm csoportban ajánlották hullámos/göndör hajra. A samponnal együtt próbáltam, az illata is rendben van, tartós. Hamar zsírosodó, festett, elég száraz-seprűs hajam nagyon szerette. Nagyon sokáig elég a termék, egy ideig még a húgom is használta, s így is hónapokig nem fogyott el, valamint az ő natúr, hullámos hajának is puhaságot és fényt adott.

Utoljára szerkesztve: 2024.08.09. 01:13 - 2024.08.08. 10:22

Szeretem, illata nagyon kellemes és utána a hajam is nagyon puha. Én a fejbőrömre nem teszek belőle csak a hajhosszra, szerintem zsírosítja ha oda is felviszem. Viszont vannak szerintem a piacon jobbak, amiket az egész hajra lehet kenni és nem lesz zsíros a töve 2 nap múlva.

2023.08.16. 21:31

Ezt a terméket hirtelen felindulásból vettem pusztán azért mert le volt árazva így miért ne. Azt kell mondjam ez egy remek hajpakolás. Nekem durván göndör hajam van ami folytonos “kiképzés” alatt áll és egész jól hidratálta lekőrözve nagyon sok hajpakolást. A hajam dússága miatt nekem gyorsan elfogyott de ez nem negatívum. Kellemes illat és jó textúra. Ugyan próbáltam ennél jobbat is de ilyen áron szerintem jó kis pakolás. Akinek kevésbé van igénybevéve a haja az szerintem nagyon fogja szeretni. Én csak hajpakolásként használtam így a többi funkcióját nem tudom értékelni.

Piactér

Több mutatása