Hajápolók

Garnier Fructis Cocoa Butter Hair Food Hajpakolás

4.3
Hozzáadva 2022.06.13.by

siss

Extra kisimító, 3-féleképpen használható hajpakolás a nehezen kezelhető, szöszösödő hajra 97%-ban természetes eredetű formulával.

2024 Ft-tól
Vásárold meg külső partnereinktől.

2025.03.24. 22:05

Puha lesz tőle a hajam és napokig érezni hajmosas után ezt a kakós illatot, imádom

2025.02.18. 13:41

Hajmosás utáni pakolásként használtam, csodát nem tett, de rosszat se. Talán egy picit zsírosabb lett tőle a hajam, de ez az állagának köszönhető, elég nehezen lehet kimosni. Az illata szuper, de ez önmagában még kevés ahhoz, hogy újravegyem.

2025.01.08. 18:24

A hosszú, vastagszálú hajamon szoktam minden hajmosásnál használni, utána még balzsamozom is. Finom illata van, mely sokáig megmarad, és puha lesz a hajam tőle. Száraz hajon nem szeretem használni.

Utoljára szerkesztve: 2025.01.01. 04:29 - 2024.08.22. 12:40

Első termékem ebből a családból. A hajam szőkített, borzasztóan száraz, töredezett. Használtam simán balzsamként, de nekem az vált be a legjobban amikor hajmosás előtt a száraz hajamba hagytam több órán keresztül. Az illata nagyon kakaós, amit én nem igazán szeretek, mert a vége fele már inkább poloska szagot éreztem. A hajam viszonylag szerette, de hosszútávon nem hidratált eléggé. Hajszárítás után ugyanúgy szállt a hajam, viszont puha volt. Elhasználtam, de nem vettem újra.

Utoljára szerkesztve: 2024.08.22. 21:25 - 2024.08.21. 18:11

Nemrég vettem meg a banános változatát, mert annak imádtam már régebben is az illatát és megint megkívántam, viszont eszembe jutott, hogy miért nem vettem többször újra: az illata isteni, de mintha még rontana is a hajamon, olyan durva száraz, szálló, szöszös lesz tőle ahogy az a nagykönyvben megvan írva. Úgyhogy kellett még egy pakolás és erre esett a választásom az illata miatt és azért mert elvileg ez is az én hajamra való. Eddig jobban bevált, mint a banános, bár eddig csak hajvégekre próbáltam. Összerendezte és egybe tartotta a hajvégeimet. Nyilván nem egy hajlakk, de jobban teljesít a banánosnál.

2024.08.06. 20:08

Nagyon puha és selymes és sima lett a hajam a használatától, egyenesen imádom.