Bőrproblémák: bőrproblémák and bőröregedés
Hidratáló krémek
Hidratáló krémek fényvédő nélkül
Lelőhely: Germaine de capuccini márkabolt, kozmetikusok

Germaine de Capuccini Timexpert Rides X.Cel Regeneráló Krém

4.5
Hozzáadva 2013.05.30.by

IldiC

Egy rendkívül gazdag krém óriási regeneráló erővel, mely növényi eredetű őssejteket tartalmaz mikrokapszulás és nanotechnológiás rendszerben. A hatóanyagok a mély ránc alá jutva fejtik ki hatásukat. A Pro Kollagén Feltöltő technológia alkalmazásával a bőr szerkezete, tömörsége állítható helyre. A mélyebb ráncok hatékony korrigálására ajánlják.

25 000 Ft-tól

Utoljára szerkesztve: 2018.12.10. 07:16 - 2018.12.10. 07:06

Ez a krém fantasztikus. Régóta keresek olyan krémet, ami a száraz, vízhiányos bőrömet karbantartja, ráadásul 40 felett. Ez a krém nekem egy áldás, nem húzódik utána az arcbőröm, kap egy enyhén fényes réteget, ami egészségesebb kinézetet ad a bőrömnek. A ráncokra mért hatását egyelőre nem tudom értékelni, de szerintem azon semmi sem segít, legalábbis az eddigi tapasztalataim alapján. Az illata valami fantasztikus, nem tolakodó, de ha az arcomon van, volt hogy a kislányom meg a férjem megkérdezte, hogy milyen új parfümöm van és milyen jó az illatom. Az egyedüli és kizárólagos hátránya az ára. :(

2018.06.19. 07:35

35 évesen használtam 2 évig először, fantasztikusan feltöltötte a mimikai ráncokat. 40 évesen már allergiás lettem rá, de ez nem a krém hibája.