Bőrtípusok: bőrtípusok, kombinált, and zsíros
Bőrproblémák: bőrproblémák and pattanások (acne)
Hidratáló krémek
Hidratáló krémek fényvédő nélkül
Lelőhely: Kozmetika, online

Gigi Cosmetic Laboratories Acnon Day Control Moisturizer

4.1
Hozzáadva 2021.04.26.by

Csiky

Könnyű, hidratáló nappali krém szeborreás és rosaceás, érzékeny bőrre. A krém hidratáló formulát és aktív összetevőket tartalmaz, hogy megvédje a szaruréteget a kiszáradástól. A szalicilsav stimulálja a sejtmegújulást, antibakteriális, csökkenti a pórusok méretét. A Sepicontrol A5 csökkenti a faggyúműködést és blokkolja az 5-alfa reduktáz enzim működését, ami a gyulladást okozza.

Aktív összetevői: B5-vitamin,kenderolaj, teafaolaj,kakukkfűolaj, cink-oxid, titánium-dioxid,Sepicontrol 5.

2025.03.24. 09:18

Tonikkal együtt használom és meg vagyok vele elégedve. Kozmetikus ajánlotta, gazdaságos, nem kell belőle nagy mennyiség. Szépen karbantartja a bőrömet, pattanásos bőrűeknek megéri kipróbálni. Valóban elég erős illata van, de nekem nem zavaró, én szeretem.

2024.04.10. 08:41

A kozmetikusom ajánlására vásároltam és használom lassan fél éve. Tudni kell, hogy rettenetes és kezelhetetlen aknéval küzdöttem, amire a létező összes skincare dolgot kipróbáltam, hogy külsőleg enyhítsen a dolgon (nyilván közben belsőleg is kezelve voltam), de sajnos minden szérum, krém, antibiotikumos kenőcs és társai csak rontottak a helyzeten.Aztán elkezdtem használni ezt a krémet és az overnight treatmentjét, valamint heti rendszerességgel járok szintén Gigis plazmakezelésre. Az eredmény magáért beszél, az arcom egyik fele szinte már teljesen meggyógyult, a másikon van mit faragni, de az arcom hosszú évek óta nem volt ilyen tiszta, mint most.Ez az egyetlen krém, ami nem tömítette el a pórusaim, kezelte az akném és nem nehezítette és zsírosította még jobban a bőrömet. Korántsem tökéletes még, de már ennek is nagyon örülök. Nekem ténylegesen csodát tett az arcommal. :)

2023.07.01. 10:41

2022 vége óta használom, kozmetikusom ajánlotta egyszerűen imádom!! Főleg a maszkhordós időszakban segített az aknékkal szemben. Csak egy kicsit kell mindig felkenni (emiatt még van belőle) és gyorsan be is szívódik.

2023.01.31. 22:10

Imádom ❤️ 2 éve elkezdett nagyon zsirosodni a bőrőm. (Letoroltem 10p ismét tocsogtam) Konkrétan csodat tett az arcommal. Nagyon ritkán mensi időszakban jön ki 1-1 kisebb pattanás amúgy gyönyörű lett az arcom. Rengetegen megdicsérték már, alapozot már csak nagyon ritkán bulik alkalmával teszem fel ha erőteljesebb sminket rakok fel . 200ml kiszerelésben van meg, 1 évig bőven használom

Utoljára szerkesztve: 2022.07.02. 17:09 - 2022.07.02. 17:08

Pár darab kis termékmintát kaptam belőle, így nagy konzekvenciákat nem tudok levonni a termék hatásáról, hiszen néhány alkalommal használtam csak, hosszabb távon nem. Viszont ezekből az elenyésző alkalmakból ellenben rájöttem, hogy biztosan nem vásárolnám meg a terméket. Felkenés után iszonyatosan csipkedte az érzékeny arcbőröm, főleg a rozáceás területeket. Persze ez elmúlt egy negyedóra múltán, de összességében nem segített problémás arcbőrömön.

2022.04.29. 07:47

Az éjszakai krémjével együtt használom, néhány hét alatt rendbetette az arcbőröm, aminek a zsírosságával és állandóan megjelenő apró pattanásaival (főleg T zónában) már hónapok óta küzdöttem. Jelenleg kb 3 hónapja használom, úgy érzem megfelelően hidratál, és láthatóan csökkentette a faggyútermelést is. Valóban nagyon erős az illata, de nekem nagyon tetszik. Égő érzést sehol sem tapasztaltam a használata miatt, szemkörnyéken sem csíp és nem okoz könnyezést, pedig hajlamosvagyok rá.