Tavaszi beauty upgrade: fókuszban a szájápolás (x)
Vicuska918
Utoljára szerkesztve: 2020.11.27. 10:30 - 2020.11.27. 10:15
Ajándékba kaptam Douglasos rendelésem mellé. Elég sokat kell várni, amíg megszárad, olyan egy órára saccolnám. Addig tilos lehúzni, mert akkor foltokban ottmarad az arcon és azt elég nehéz levakarni. Magamtól nem vettem volna meg, mivel utálom a csillámokat és totálisan feleslegesek ebben a maszkban is. Lányaimnak persze tetszett. Szép lesz tőle a bőr, feltéve, hogy hagyod teljesen megszáradni és utána nem kell lemosogatni külön a csillámokat. Nekem kellett és emiatt még hetek múlva is fogok csillámokat találni a fürdőszobában. Az árát messze nem éri meg, idegesítőek a csillámok, de a hatása és az illata jó, úgyhogy el fogom használni.