Bőrtípusok: bőrtípusok and normál

Helia-D Regenero Hajerősítő Sampon Normál Hajra

3.8
Hozzáadva 2021.11.03.by

HeliaDKft

Kíméletesen tisztítja a fejbőrt és a hajat. A 26 gondosan választott gyógynövényből álló Regenero Oldat hatóanyagai fokozzák a fejbőr vérellátását, ezáltal hozzájárulhatnak a hajszálak megerősödéséhez, tartásuk, minőségük javulásához. További hatóanyagainak (növényi protein, niacinamide, panthenol) köszönhetően a hajszerkezet erősebbé, egészségesebbé, a haj könnyen kezelhetővé válhat.

Vegán összetétel.

2023.12.11. 20:12

Véletlenül sikerült kipróbálnom, mikor anyukámnál ez akadt a kezembe hajmosáskor. Elsőre imádtam, szép, fényes, tiszta lett a hajam tőle. Mivel éppen hajhullással is küzdöttem, megvettem otthonra is, ez kb. 2 hónapja volt, azóta nemigen nyúltam a többi samponomért, annyira megszerettem. Egy jó balzsammal kombinálva nyerő páros, kevésbé zsírosodok a fejbőröm, fényes, puha a hajam.

2023.03.03. 13:32

Évekkel ezelőtt a régi változatát használtam nagyon sokáig és szerettem nagyon hetente 1x kellett hajat mosnom, de valamiért váltottam. Most újra megvettem, gondoltam hátha jó lesz, az illatán változtattak annak örültem, mert a réginek szörnyű illata volt. Na de a hajamat annyira zsírosítja a fejem tetején, hogy borzasztó. Még talán a hajmosás utáni nap szép a hajam, de 2. napra már nagy gáz. Pedig bíztam benne, de így csak 2*-ot kap.

2022.08.27. 21:22

Igazából az illata az snassz semmi engem igazából nem nagyon zavar....mosás után a hajat szárítja ugyhogy nem árt egy balzsam mellé....tisztítani szerintem jól tisztít,talán még ha jól láttam sok baba hajam lett tőle....

2022.04.24. 17:37

Kipróbáltam, de sajnos erősítés helyett az amúgy is vékony szálú hajamat még jobban leamortizálja..

2022.04.12. 14:29

Tizeneve hasznalom, nagy kedvenc, mindig van a polcon. Kellemes illata van, a balzsamjaval egyutt nagyon utos paros. (+hajszesz) :)

2021.12.09. 14:24

Nagyon érzékeny fejbőröm van, nehéz volt megfelelő sampont találni. Számomra a Regenero tökéletes, ezentúl csak ezt fogom használni. Nem irritálja a fejbőröm, a hosszú hajam is sokkal erősebb és egészségesebb. A megújult, vegán formula pedig plusz pont. :)