Szereted böngészni a kozmetikumok összetevőlistáját? Az INCI 1%-os szabályáról tudnod kell!
Az INCI szépen mutatja, mik a kulcsösszetevők, és mik azok, amik hatására kevésbé számíthatunk. Értelmezni azonban nem egyszerű.
hippiesaur
Könnyed kondicionáló, amely megfelelő mennyiségű hidratációt biztosít a száraz, töredezett haj számára.
2023.06.24. 08:23
Nagyon jó! Puha, selymes lesz a hajam tőle, kevesebb a töredezés is. Viszont úgy vettem észre hogy a festett hajam nem szereti, sokkal fakóbb lett mióta ezt használom. Egyelőre 4 csillag.
2023.06.08. 09:03
Külön még nem használtam, hanem a HydraSplash család többi tagjával, de nagyon meg vagyok vele elégedve! :) biztosan újra fogom vásárolni!
2020.11.27. 17:42
Göndör a hajam és dúrva száraz tapintású valamint töredezett volt, amíg ki nem próbáltam ezt a kondicionálót. Nagyon meg vagyok vele elégedve. A hajam puha és könnyed lett. Azt vettem észre, hogy tartós használata folyamán kevesebb töredezett hajszálam lett. Ezért nekem ez a termék csillagos ötös 🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Március csak úgy tobzódik a vonzó, virágos illatokban, mi több, némelyik újdonság már a nyarat idézi elénk.
A Bioderma Sensibio H2O micellás víz 30. évfordulójának megünneplésére egy exkluzív, limitált kiadású terméket alkottak meg, amely már itthon is elérhető.