Pakolások, Hámlasztók
Lelőhely: Külföld (usa sephora)

Exfolikate Intensive Exfoliating Treatment

4.8
Hozzáadva 2013.09.04.by

Pötyi

2023.06.26. 11:41

Drága, hátdrága, de jó és hatékony és nem kell attól tartani, hogy szétizéltem a bôröm egészséges védelmét hámlasztással. Heti 2x max 3x nekem elég a száraz, érett bôrömre. Egy cult beauty summer kit-ben vagy valami hasnló goodie bag-ben kaptam, de gondolkozom, hogy megveszem. Én fôleg tonikokkal hámlasztok (REN, Pixi), ez kicsit más és nekem bejön, hogy intenzív de kíméletes…ésszel használva.

2022.11.19. 12:51

Szeretem használni, minden szempontból tetszik és a hatása is szuper, viszont enyhén túlárazottnak gondolom. Több hasonló termék is megfordult már nálam, hatásukban elenyésző különbséggel, míg árban hatalmassal. Kapásból tudnám mondani a Kora radírját, vagy akár a túlillatosított, ámde egészen hatékony Wishful Yo Glow-t. Mindkettő kevesebb, mint feleannyiba kerül, mint az ExfoliKate, ráadásul a Kora mililiterre is több. Ettől függetlenül szuper termék, babapopsi bőrt kapunk mindössze pár perc használattal, így mindenképpen jár az 5 csillag.

2022.09.27. 13:22

Mindig kell lennie itthon belőle egy tartalék dobozzal. Ha úgy érzem, hogy a szokásos napi rutin mellett szükségem van még egy kis pluszra hámlasztás fronton, előkerül a fiókból (kb két hetente). Instant pihe puha bőr, instant felfrissülés. A név nagyon találó. :)

2020.07.21. 03:00

Fantasztikus, tenyleg 5-minute facial. A simabbnal is simabb a borom a hasznalata utan, de nem irrital (hasznalat kozben csipked kicsit), nem szarit. Mivel lemosando, ezert nem zavar az illatanyag, de amugy persze felesleges bele.