csaktom
Multifunkciós öregedésgátló hidratáló, amely az öregedés legtöbb látható jelét korrigálja. Feltölti, kisimítja, átformálja, hidratálja a bőrt. Kilinikailag bizonyítottan jelentősen javítja a bőr állapotát. Jázmonsavat és Pro-Xylane-t tartalmaz. Parabénmentes, illatmentes, érzékeny bőrön is biztonsággal alkalmazható.
2023.05.17. 16:07
Kis kiszerelésbe kaptam ajándékba vásárlás mellé. Kicsit gyógynövényes illata van, számomra kellemes. Kb egy hétre volt elég, nekem nagyon tetszett, meg is venném a nagyot belőle, ha nem lenne ilyen borzasztóan drága. A Khiel's Ultra Facial krémet használom napi szinten, annál ez egy picit sűrűbb az állaga.
2022.02.22. 14:48
Enyhén zsíros, sűrű, testes, mégis könnyen beszívódó krém, aminek szerintem nem feltétlenül én vagyok a célközönsége, de ettől még örömmel használgatom az ajándékba kapott mini verziót. :) Hidratálni biztos hidratál, azt érzem, de az én zsíros bőrömnek túl sok lenne napi használatra szerintem, ezért csak estére kenem fel néha vékony rétegben.Aki befizetne rá, az szerintem inkább vegye meg a 30 faktoros fényvédős verzióját, annak több értelmét látom, bár azt még nem teszteltem.
2021.12.22. 00:37
Másfél hónapja használom, sok mintám volt belőle készletben és rendeléshez is kaptam ajándékba luxus miniket. Tényleg nem kell belőle sok és kellemes hidratáló krém, hatalmas örgedésgátlást nem igazán tudok felmutatni, de arra amúgy is inkább a retinolt és a fényvédőt kenem.Mint hidratáló jól működik, nappalra is púderrel, vagy rásminkelve tökjó. Alapvetően a Loreal Pro-Xylane-ja van benne ami rengeteg drogériás cuccban is, amikből teljes termékcsaládokat lehetne megvenni ennyiért. Szóval ár érték arányban borzalmas sajnos és azért az INCI is csak a sárga pöttyök miatt tűnik szépnek, egyébként tele megkérdőjelezhető növényi cuccokkal, illatosítókkal...Nem irritál nem okoz problémát (nekem), de nem értem minek. Igazából a jelenlegi ár 30-40%-át érné összehasonlítva más hasonló összetevőjű krémekkel, csak hát Kiehl's, és ezt úgy mondom, hogy nagyon szeretem a márkát...
2020.09.01. 08:55
Zsíros bőrre egyáltalán nem ajánlom, még éjszakára sem szerette a bőröm. Azért húzom le 2-re, mert még a normál bőrű páromnak sem tetszett, pedig ez egy kifejezetten drága krém.
2020.07.09. 07:06
7 ml luxus minit használtam el, jól hidratál, szépen teszi a dolgát, de nem érzek vágyat, hogy beszereztem teljes kiszerelésben. Ha hiányozni fog visszatérek.
2020.01.05. 10:08
A Kiehl's mézes hidratálója után (miután megtudtam, hogy nem gyártják már:( ) kerestem egy jó hidratálót, ami a bőröregedés első jeleivel is megküzd. Első használatra nagyon szerettem, könnyen felszívta a bőröm, szép, hidratált, matt volt az arcom.Aztán sajnos jött az intollerancia/allergia nem tudom...az egész arcom duzzadt lett, apró vörös pöttyök és irritáció/viszketés. Megpróbáltam a nyakamon/dekoltázs részen elhasználni, de ugyanazok a reakciók jelentkeztek. Biztos velem van a hiba, mert elvileg jók az összetevői, de nekem nagyon nagyon nem jött be sajnos.