Újdonságok: ezeket próbáld ki az essence tavaszi sminkkollekciójából
Megérkezett az essence tavaszi sminkkollekciója, melyben szuper újdonságokat találhattok, legyen szó akár az ajaksminkről, akár az arc árnyalásáról vagy szemeink hangsúlyozásáról.
szegej
Borotválkozás utáni balzsam.
2017.03.22. 15:27
A Férjem használja, szereti. Én is. Finom, nem tolakodó illatú és nagyon puha tőle a bőre.
2014.04.24. 21:13
Apukámnak szoktam venni, és imádja. Jó az illata, és az ő elmondása szerint semmilyen más after shave nem nyugtatja és ápolja így a bőrét. Kár, hogy nem olcsó darab, mert csak az ára szól ellene.
2013.12.27. 11:06
Nagyon klassz fűszeres borotválkozás utáni krém, börnyugtató, természetes érzet, klassz dizájn. Kár, hogy ilyen parfümöt nem forgalmaz a L'occitane Magyarországon. Az ára kissé borsos, de aki már vett valamit 10 000 ft felett az ominózus márka üzleteiben, az kap egy törzsvásárlói kártyát, amivel abban a hónapban, amikor született egy, azaz egy terméket vehet féláron. Én ezt fogom választani. Akit érdekel a dolog, nyugodtan sétáljon be valamelyik L'occitane boltba és kérjen egy mintát ebből a csodaszerből. :)
Az INCI szépen mutatja, mik a kulcsösszetevők, és mik azok, amik hatására kevésbé számíthatunk. Értelmezni azonban nem egyszerű.
Március csak úgy tobzódik a vonzó, virágos illatokban, mi több, némelyik újdonság már a nyarat idézi elénk.