Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
despoina
Élénkítő és fiatalító szemkörnyékápoló krém
2017.12.19. 16:04
Az igaz, hogy termékmintát nem adnak- szerintem elhasználják a bolt alkalmazottai, a felsővezetők különösen az elmúlt egy évben semmit de semmit nem adnak.Viszont online rendelve mindig kapok kismintát a drágább krémekből is értsd, radiance gold, stb.Viszont ami megdöbbentő hogy már parfüm mintát sem adnak...:OEgy felnyitható illatminta van, hogy meg tudod szagoni a papírt vagy mit én nem értem?!!Hogy lehet így egy illatról eldönteni hogy kell e vagy sem a legtöb esetben a kartonpapír bűze elnyomja...Én amúgy nem tartom 200 euróért olyan megfizethetetlenül drágának de a krém nem lett kedvencem.Csak hidratál nem ránctalanít, és nagyon zsíros-krémes állagú ami engem zavart. Nincsenek túlárazva a LaPrairie krémei hanem Mo-n nagyon alacsonyak a bérek...Amúgy külföldön még drágább és haza üzletek évek óta nem is emeltek árat egyáltalán.
Utoljára szerkesztve: 2017.12.13. 20:32 - 2017.12.13. 20:31
A nappali kréme és ez az a termék szerintem,ami nagyon jó és látványos már rövidebb használat után is.Az ára viszont horror, tehát nálam nem lesz újravevős. Amúgy a privát véleményem,hogy a La Prairie összes terméketúl van árazva, a horror ár ellenére kis mintát egy-egy krémből szinte úgy kell kikönyörögni.. - százezer ft feletti krémek esetébennevetségesnek érzem,hogy ne lehessen kipróbálni. Megértem,hogy ilyen árak mellett egy termékminta sem pár ft-ot ér, de ki merilátatlanban megvenni 175 ezer Ft-ért az arckrémét? (Főleg,ha kaviárt tartalmaz, mint a legtöbb)Ennek az összetevői között szerencsére nincsen.Jó termék, de őrületesen drága. Annak ajánlom,aki hosszútávon megengedheti magának és kell a jó közérzetéhez,hogy közel 60 ezer Ft-os szemkrém vana bőrén.