Mostantól tényleg igazi dupe-ja lehet a méregdrága C-vitaminos szérumnak
anonymous
Tisztító peeling normál és kombinált bőrre.
Utoljára szerkesztve: 2017.06.02. 14:42 - 2015.05.19. 22:35
Nyúlós állagú, áttetsző gél, benne polimergyöngyökkel. Néhány borsónyit használtam belőle, masszírozás után simábbnak, puhának és hidratáltnak érzem a bőröm. Semmilyen problémát nem okoz; géles állaga ellenére nem szárít.Ugyanakkor azt is észrevettem, hogy felvitel után szinte azonnal lemosva, masszírozás nélkül is sima érzetet hagy. Kezdetben azt hittem, annyira hatékonyan radíroz, de szerintem az történik, hogy egy teflonszerű filmet hagy a bőr felszínén a simaságnak az illúzióját keltve.Arclemosásra továbbra is tudom ajánlani, mert számomra ritka egy olyan géles lemosó, ami nem szárít, de a radírozó hatását nem tudom megítélni a fenti jelenség miatt.
Utoljára szerkesztve: 2015.08.05. 16:23 - 2015.02.11. 16:42
Ilyen könnyű gél állagú radírom még nem volt, de szerettem volna egyet a mosdókagylóhoz, fürdés közben okés a zsírosabb vagy durvább is, de kellett egy lágyabb.Nagyon fura volt nekem a gél, eddig inkább krém vagy sűrű massza állaguak voltak. Van a trutyi, abban vannak a kis kék szemcsék, meg a nagyobb fehér felhő szerű valamik. Egyálatalán nem zsíros, nagyon frissít. Közepesen radíroz, 5-ből 4-es erősségen, még érzékeny bőrre éppen jó lehet vagy más sok, de egy foszló fejjel csodát nem csinál.Nem okozott semmiféle irritációt nálam sem, csak végezte a dolgát. Külön jól kezdődött a barátságunk, mert kaptam hozzá ajcsi neszeszert, 36 cad tól osztották, és ő pontosan 36cad (*220 ft) volt.Nem is értem, hogy ez eddig hogy maradt ki az életemből, mindig a Clinique felé hajlottam radír ügyben valamiért, de hiszen ez iseteni. Nagyin jó kis friss cucc, nincs benne sok erő, pont ami korán reggel jólesik. Sajnálom az INCI-t, emiatt nem fogom újravenni, de annak aki nem parabénfóbiás bátran ajánlom.Lassan elfogy. Összességében nagyon szerettem, ezért nem is vonok le pontot. Viszont túltisztít és ha minden nap használja az ember és szárít is. Ezekkel nekem nyáron nem volt gondom, télen már kérdéses. Száraz bőrre semmiképpen sem ajánlom, de vízhiányosra sem.