ter754
2020.08.31. 06:25
Nagyon szeretem ezt a hajfestéket!! És teljesen letaglóz, hogy kifutó termék :( Már alig tudok hozzájutni a színemhez. A festékről annyit, hogy nagyon jó az állaga, könnyű vele dolgozni, a szín nem kopik, és pihe-puha lesz a hajam tőle. Tényleg imádom!
Utoljára szerkesztve: 2013.10.29. 04:20 - 2013.10.12. 12:19
A helyi fodrászboltot kerestem fel ammóniamentes hajfesték ügyében, miután a Syoss Oleótól csibesárga és hulló hajamra már mindenképpen mást akartam. Ezt ott ajánlották, én pedig a katalógus alapján kiválasztottam a violett platinaszőke árnyalatot. Félve kipróbáltam ma néhány tincsemen, csak hogy lássam, milyen a szín és allergizál-e (bőrpróbát is csináltam előtte, ott minden OK volt). Hát én még ilyet nem láttam. Szinte teljesen illatmentes, kiválóan eloszlatható, gyorsan dolgozó anyag. Öröm vele dolgozni. Csak húsz percet mertem a hajamon hagyni, biztos ami biztos, és ennyi idő alatt is gyönyörű fehér-hamvas szőkék lettek az érintett tincsek. Mostmár látom, hogy amikor mindet felteszem, csodaszép lesz. Leszivatva nem volt a sötétbarna eredeti hajam, nem hittem volna, hogy ammónia nélkül is lehet ebből platinaszőkét varázsolni, márpedig most megvalósul. Előtte kb. négyszer volt már befestve olajos festékkel, s mindig sárga lett. Most ez szépen behamvasodik. Száradás után a haj selymes, lágy, valóban "easy" lesz tőle. Arra vigyázzatok, hogy noha nincs illata, azért kemény anyag, ebben a platinaszőke árnyalatban például van ppd és rezorcin is, jól szellőző helyen dolgozzatok vele, s túl sokáig inkább ne hagyjátok rajta, bár a doboz mást ír. Mivel gyorsan hat, fél óra simán elég lehet, hacsaknem nagyon-nagyon világos hajat szeretnétek. Ez nem egy olcsó márka, oxival együtt 2000 Ft volt, de inkább megéri, mint mondjuk a Garnier Olia, az is belekerül ennyibe, de engem allergizált, s a színe sem volt ilyen szép. Aki valami szép hamvas v. platinaszőke hajat szeretne ammónia nélkül, annak nagyon ajánlom :)Viszont azt el kell mondanom, hogy a festék használata után 1-2 napig azért viszketett a fejbőröm időnként. Ez még nem egy súlyos tünet, azonban olvastam a ppd-ről ezt-azt, ebben pedig van...Nem biztos, hogy a terméket merem ezek után használni, félek egy esetleges súlyosbodó reakciótól. Aki kipróbálja, és nem jelentkezik reakció, annak ajánlom, szuper festék, de aki pont nem bírja a ppd-t, inkább keressen valamit enélkül.