lovecreams
A szempillafesték ultra fekete pigmenttel hatékonyan emeli ki a szemeket. A szilikon kefének köszönhetően a szempillák egy mozdulattal hosszabbak és szétválasztottak lesznek - a hipnotikus tekintetért.
2022.05.12. 11:58
Rossmanban 500 ft volt. Nem tudom milyen lenne, mert teljesen be volt szálradva. A keféjét elmostam, pilla fésűnek jó, a spirál alja kuka.
2021.10.29. 07:37
Valóban szép, hosszú fekete pillákat csinál, viszont nagyon csomós a festék már a kezdetek óta (lehet kifogtam egy hibásat?). A szempilláimat is csomósabb hatásúvá teszi, ami nem tetszik. Napokig egyszerre használtam a két külön szememen a Curly Up verzióval - és a népszerű sárga nyert egy dolog miatt. Még a párom is azt mondta, hogy az a szemem, amin az Envy volt, olyan "gubancos", jobban megállt a pillákon a festék, gombócok formájában - pedig tényleg extra szép, hosszú és természetes hatású pillákat varázsol.A keféje is érdekes, hiszen egyetlen sora hosszabb a többinél - azt próbáltam fésünek alkalmazni, de nem tud elbánni az összecsomósodott festékkel. Ami szintén nem ideális, hogy egy hosszabb nap végére pandásodik a szemem (bár a Curly esetében is észrevettem ezt a legutóbbi tubusnál). Ami nagy plusz, hogy bitang egyszerű lemosni szappanos vízzel és sminklemosóval. Nem utálom, egy másik tubusnak egyszer szívesen adnék újra lehetőséget, de fázom, hogy ugyanezt az eredményt fogja hozni.
Utoljára szerkesztve: 2021.07.01. 07:47 - 2021.07.01. 07:46
Szerintem nagyon jó ez a spirál, a hosszú szempillájú lányok álma. Az eredmény természetes, de több rétegben felvive a drámai hatás is kivitelezhető. Számomra hatalmas nagy pozitívum, hogy nem potyog a festék.
2019.11.15. 15:29
A Lovely spiráljaiból már egyet pár éve kipróbáltam, ajánlottam másoknak is. A festék megfelelő, nem potyog száradás után, intenzív fekete színnel festi a szempillákat. A kefe kicsi, praktikus, egyszerű kezelésű. Mindennapos használatra is megfelel.
2019.07.01. 19:21
Egy ideje sorban megyek végig a Lovely spirálokon, most ő a soros. Szép pillákat csinál, hosszabbít is, tartósnak is bizonyult, mégis hiányérzetem van a kollagénes meg a vámpíros verzió után. Igazából nem is tudom hogy miért. Kifogyóban van már, valószínűleg a következő a kis türkiz színű lesz :3
2019.06.08. 08:46
Nekem bejött ez a spirál, valami hétköznapi, természetesebb hatású spirált kerestem. Nehezen találok ilyen kefét, ami szét is választja a pillákat és nem pókhálós csomókat csinál belőlük.