Tusfürdők

4.1
Hozzáadva 2017.04.19.by

allebag2

100 g

"Az érzékek ünnepe! A rabul ejtő illatban a pacsuli és a feketebors elegyedik a fair trade vanília édességével. Amikor a Lord Of Misrule-lal fürdesz, a bio búzacsíra olaja jó adag tápláló E-vitaminnal látja el a bőröd, hogy az egészséges és puha legyen. Ezzel a krémtusfürdővel ünnepi formába hozhatod magad karácsonyra!"

2023.02.07. 13:11

ó jajj, miért szüntették meg??? Szerencsére van még otthon és nagyon tartós és most még jobban óvom-védem. Nagyon szeretem az illatát, tartós és nem szárítja a nagyon száraz bőrömet.

2022.01.02. 17:56

nagyon jó és tartós az illata, első szimatolásra elgyengültem tőle, pedig alapvetően nem vagyok oda a pacsuliért. nem szárít nagyon, viszont az állaga rémes és ezt az élénkzöld színt én borzasztónak találom, ezért adok 4 csillagot.

2021.11.09. 17:31

Az illata szenzációs, de kegyetlenül viszketek tőle. Miért nem képes a Lush esetleg nem SLS-alapú tusfürdőt gyártani csak és kizárólag? Áll a fürdőben a legkisebb kiszerelés, néha megszagolom, de nem bírom rávenni magam, hogy elhasználjam... :(

2019.01.28. 10:26

Az egyik legjobb lush tusfürdő!!! Az illata, az állaga, a színe!! mindent imádok benne! :D A leárazásokon be is szereztem belőle, de nagyon csínján bánok vele, hogy sokáig kitartson.:-)

2018.07.10. 16:46

Legeslegnagyobb kedvencem ez a tusfürdő. Január óta spórolok a 100 grammos verzióval, csak ritkán használom, hiszen limitált. Annyira jó lenne, ha állandó termék lenne.

2018.01.08. 09:31

Iszonyat finom fűszeres illata van :) nagyon szeretem