Sminkek arcra

4.6
Hozzáadva 2023.11.19.by

lovecreams

3 g

Természetes napcsókolta ragyogást ad az év bármelyik részében. Mikro finomságú pigmenteket tartalmaz, nem csíkoz, egybeolvad a bőr tónusával.

2 árnyalatban elérhető

2022.08.20. 13:40

Életem első bronzereként ideálisnak tűnt, alaposan le értékelve, hogy valami olcsó dologgal kísérletezzek - utólag láttam csak, milyen drága csodába nyúltam bele. Sárgás alaptónusú, pirulásra hajlamos arcbőrömre a 10-es Bronze árnyalat jött velem, és el kell mondanom, hibátlan. Alapozó vagy csak fényvédő tetején is szépen teljesít, eldolgozható, nem feltűnő, szépen beolvad, nekem tartós is, pigmentált, és rengeteg! Tavaly és idén nyáron is minden egyes nap használtam, meg se látszik rajta 😍 akár teljes áron is megérné ez a minőség.

2021.10.17. 12:41

10 es árnyalatban vettem, másfél éve kb, rendszeresen használom, de nem fogy :) fél áron volt, de amilyen sokáig tart szerintem eredeti áron is megérné :) picit csillog, de nem zavaróan nagy csillámok vannak benne, tartósságára sem panaszkodom

2021.08.10. 13:12

A tél végén kiárusítás alkalmával mindkettő árnyalat hazajött velem, a 05 árnyalatot szinte napi szinten munkába használtam, előtte drogériában rá sem néztem bronzerre. Most azt nem értem előtte miért több ezer forintost vettem, mikor ez is hozza ugyanazt.

2021.03.17. 13:11

Rajtam nem működött, alig látszott az arcomon es nem is volt tartós, tovabb adtam. Ahogy latom eleg sokan árulják ugyhogy nem vagyok ezzel egyedül.

2020.12.04. 18:11

Egész jó kis termék - én is 1300 Ft-ért vettem DM-ben. A téli sápadt arco.at remekül élénkíti a 05 Light Gold árnyalat. Nekem tartósnak bizonyult, egész munkanapot kibírt igazítás nélkül

Utoljára szerkesztve: 2020.11.26. 08:46 - 2020.11.26. 08:34

Időnként eldilemmázok azon, hogy érdemes-e vaskos összegeket kifizetni márkás cuccokért, amik aztán esetleg nem is válnak be. Mert én már nemegyszer jártam így. Bronzerekkel főleg. Volt, aminél már a por kinyerése is komoly gondot okozott számomra és most nem a kicsi márkákról beszélek.A DM egyik alsó polcán húzta meg magát ez a kis bronzer, 1300 ft körüli árra leakciózva. Gyorsan előkaptam a telefonomat és elolvastam róla a Krémmánián található, egyöntetűen pozitív véleményeket. Először a médium árnyalatot raktam a kosaramba, majd pedig mégiscsak kicseréltem a legvilágosabb árnyalatra. Azóta az aktuális kedvenc bronzerem.Az árnyalata éppen passzol a kifehéredésben lévő bőrszínemhez. Nehéz vele túlzásokba esni, de szépen építhető. Se nem sárga, se nem piszkos színű és mintha lenne egy nagyon enyhe kis fénye is. Az essence „It’s Brush Hour!” precíz arcecsetét használom hozzá, ami egy tömött, de puhaszőrű darab. Kitűnően felveszi és le is adja ezt a bronzosítót. Nem lesz foltos, egyenletesen eldolgozható az arcon. Délutánra azért kopásnak indul, de sebaj! Kacérkodok a gondolattal, hogy beledobom majd az eggyel sötétebb árnyalatot is a kosaramba!Egy újabb kellemes és ígéretes összetalálkozás.

Piactér

Több mutatása