Tavaszi beauty upgrade: fókuszban a szájápolás (x)
Sjulia88
2023.06.08. 12:44
Egy videoban láttam, hogy használja a hölgy és nagyon megtetszett. Az, hogy kék, nekem se nem vesz el, se nem ad hozzá, viszont a hatása az igen-igen jó. Van olyan szempillaspirálom, amiből elég egy réteget felvinnem rá, annyira szépek lesznek tőle a szempilláim. Szétválasztja, dúsítja és hosszabbítja is pillákat. Nekem nem pereg napközben és este könnyen le is tudom mosni. Tuti lesz itthon mindig belőle.
2023.01.10. 07:02
Egy akcio miatt keeult hozzam, adtak az alap spiral melle.En kiprobaltam primerrel es anelkul is, en latom a kulonbseget, dob az oszkepen.Szoke vagyok, ugyhogy nekem onmagaban is latszik, kek szinu. Ez a kek viszont nem a szokvanyos kek spitlralokkal megegyezo szinu, inkabb kozep kobalt kek. En neha az also pillakat keken hagyom.=)Nekem egyaltalan nem potyog es tartos. En tuti ujraveszem, mert az alap siraljat hasznalom mar vagy masfel eve, mivel nekem barna spiral kell es az eleg ritka itthon sajnos.. =/
2020.05.18. 07:03
Primerként egész jól működne (bár a kék szín szerintem szimpla parasztvakítás), szépen dúsít-megemel-szétválaszt és hosszabbít, ahogy azt kell, csak a nap felénél elkezdi zavarni a szemem. Lemorzsolódik, belepotyog, szúr.És onnantól nincs megállás, akaratlanul is piszkálom a szemem, és konkrétan az egész, primer+spirál réteget egyben le tudom húzni a szempillámról. Ilyet még nem láttam. Végigsimítom a pillámat, és a kezemben marad a festék, megszilárdulva, összeállva, egy darabban.Így azért nem az igazi.
2020.04.23. 19:35
Szülinapomra kaptam, de barátnőm figyelmetlen volt, mert azt hitte ez egy rendes kék színű szemspirál, de a nevében is benne van hogy primer. Szép pillákat csinál, de a kék színt úgy kell rávarázsolni a pillákra és csak közvetlen fényben látszódnak ha magában van használva.