Megnyílt a jegyvásárlás a 4. Rossmann x Krémmánia Beauty Expóra
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.
vador
Fehérítő, ránctalanító, gazdagon hidratáló BB krém magas fényvédelemmel.
Utoljára szerkesztve: 2024.03.05. 13:59 - 2024.03.05. 13:56
Évek óta a Missha BB krémjeit használom. Kezdtem a Missha Perfect Cover-rel amit az octinoxate tartalma miatt off-oltam, aztán jött álmaim BB krémje a M Signature Real Complete, amit idővel újraformuláztak és az a legkevesebb, hogy a csodálatos, luxus érzetű tubust egy púderrózsaszín semmiségre cserélték, de a beltartartalma sem kápráztatott el annyira, bár nem volt ordító a különbség az előzőhöz képest, de valahogy kevésbé volt egységes és ragyogó a bőrképem ezzel az újjal. Viszont, hogy a tárgyban szereplő BB krémre térjek végre: ez még egy fokkal kevésbé tetszik. A téli bőrömre a 23-as Real Complete kicsit sötét volt, egészséges, kellemes bőrszínem volt, viszont az államnál, ahol eldolgoztam kicsit kontrasztos volt, ebből tehát a 21-est választottam, de ez meg túlvilágos. Természetellenes porcelán bőröm van, nem jó értelemben. Bronzosítóval, kontúrozással azért egész tűrhető, de ebből valószínűleg kutyulás lesz végül, pláne ha lesz egy kis színe az arcomnak a jó idő beköszöntével. Fényvédőt még nem használtam idén, úgyhogy nem tudom azzal milyen barátságban lesz, de emiatt nem aggódom, mert a korábbi változatokkal is jól működött. Viszonylag szépen kopik, viszont kevésbé simul bele a bőrbe és nem is alkalmazkodik a színéhez felkenést követően sem, illetve mintha egy kicsit szárazabb hatást keltene, ezzel együtt viszont lassabban is fényesedik át. Valószínűleg ha elfogy visszatérek az M Signature Real Complete-hez.Mellékes, de a tubusa már nem olyan mint a képen látható, csodálatos bordós-barna, roppant igényes.
2022.04.29. 22:20
Az összetétele ma már más, mint ami ide felkerült.Viszont még most sem lett jó illatú.. Emiatt sem fogom újra venni.A fedése erősebb egy itthon megszokott BB krém fedésénél, de nekem beleül a pórusaimba.A 22-es rózsaszín a fehér bőrömön.Ja és minden használatkor eszembe jut, hogy szarvasagancs-bársony is van benne :D (Furi a tudat)
2016.07.14. 18:31
Szuper alapozó,csak elég vékony,fedése lehetne kicsit erősebb,de finom termék!!!!!!!
2015.09.09. 12:29
Tulajdonképpen jó kis BB krém. Tubusból kinyomva szürkés és sűrű, de szépen eldolgozható, jó fedést ad és a színe is alkalmazkodik a bőrömhöz. Csalódást nem okoz a hókáknak, az tuti.:)
2013.12.26. 11:43
már egy ideje nézegettem ezt a bbt, de annyira különböző teszteket olvastam róla a neten, hogy úgy döntöttem előbb egy mintával próbálkozom be. hála az égnek, hogy igy tettem... a pórusaim egyenesen orditanak ezalatt a bbkrém alatt. próbálkoztam primerral hátha úgy jobb lesz, de nem igazán vált be úgy sem. hát szürkés szinetől pedig kb. egy hetes hullának nézek ki / az én bőröm tónusa semleges, szóval lehet hogy sárgás vagy rózsaszines bőrön működik / a t-zónámban szinte 1 óra után kifényesedik. a bőribákat szépen fedi ezért kap 2 csillagot, de ez minden pozitivum amit el lehet mondani róla.
Utoljára szerkesztve: 2013.08.04. 11:41 - 2013.08.04. 10:54
Az én meghatározhatatlan színű, fakó - pirosodásra hajlamos - sápadt bőrömre tökéletes megoldás. Nagyon sűrű, viszont könnyen eloszlik, a fedése elég erős, viszont ha nem vigyázunk vele, kicsit kidobja a pórusokat, figyelni kell az eldolgozásra.Picit szárította a vízhiányos bőrömet, de hidratálni amúgy is kell, ezért nem vonok le pontot. Halványan tényleg átfénylik nyáron, de pont ettől nem lesz maszk hatású, egészséges mértékben lesz csak fényes az arc. Megtaláltam az INCI-t, feltöltöm :)
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.
A 135 éves múltra visszatekintő márka áprilistól exkluzívan a dm polcain is elérhetővé válik!