Hidratáló arcápolók a ragyogó bőrért
Összegyűjtöttünk néhány szuper hidratáló arcápolót, amelyek nemcsak csillapítják a bőr szomjúságát, hanem segítenek abban is, hogy ragyogjon az egészségtől.
vador
Hatékony ránctalanító, fehérítő hatással. A bőrt egészségesen, és simán, feszesen tartja. Hosszú ideig visszapótolja a bőr elvesztett nedvességtartalmát.
2019.06.20. 20:53
Ez valami borzalom.Nagyon nehéz krém ,szinte összecsomósodik a szemem alatt....
2017.07.15. 09:16
Nem rossz, nem rossz! Már teljesen lemondtam a szemkrémekről, amikor megrendeltem ebből egy csomag mintát. Kinyomkodtam a tasakokból a krémet egy kicsi krémes tégelybe, így haszálom már jó ideje. Nagyon érdekes állaga van: sűrű, szinte már viaszos, majdnem a sheavajhoz hasonló. Pici apró aranycsillám darabkák vannak benne. Nekem atározottan jót tett a karikaimmal, talán még a táskákat is lehúzta picit. A ráncokon viszont semmit nem javított. Kipróbálom a rózsaszín verziót is, de lehet h visszatérek ehhez.
2013.06.27. 18:46
Az ára borzalom és ránctalanításban egyáltalán nem jeleskedik, de meglepő módon sikerült elhalványítania a szemem alatt húzódó sötét karikákat, bár nem hiszem, hogy ezt ne lehetne egy jobb ár-érték arányú termékkel elérni.
Megérkezett az essence tavaszi sminkkollekciója, melyben szuper újdonságokat találhattok, legyen szó akár az ajaksminkről, akár az arc árnyalásáról vagy szemeink hangsúlyozásáról.
Az INCI szépen mutatja, mik a kulcsösszetevők, és mik azok, amik hatására kevésbé számíthatunk. Értelmezni azonban nem egyszerű.