svivko
Intenzíven hidratáló, olajmentes víz alapú gél, amely a forradalmi technológiának köszönhetően rögtön bezárja a nedvességet a bőrbe, és emeli az ellenállóképességét akár 5 napon át. A formulában található tápláló összetevők, peptidek keveréke, vitaminok és ásványi anyagok erősítik a bőr különböző rétegeit, amely eredményeképp a bőt feltöltött, rugalmas és puha lesz.
2021.09.09. 23:50
Mesés darab. Könnyed állagú mégis intenzíven hidratál, gyorsan felszívódik és nem hagy ragacsos érzetet. Nagyon kellemes, frissítő az illata is. Feszes, sima bőrképet ad, az egyik kedvenc hidratálóm!
2019.08.29. 09:11
Hú, ezt a bivalykát nagyon szerette az egyébként kombinált, T-zónában zsíros bőröm. Egyszerűen becuppant és egész nap kellemesen hidratált, feltöltött maradt. Nem okozott gyulladást, sőt, a meglévőkkel - ami emellett a krém mellett csak menstruációkor jöttek elő - nagyon gyorsan, pár nap alatt megbirkózott. Kellemes, gyorsan elillanó illata van, és olyan szép rózsaszín cukorzselé állaga, hogy legszívesebben csak belefejeltem volna minden este.Kár, hogy beletapicskolós. Kb másfél hónapig volt elég, nem bántam meg, hogy megvettem, csomagban 12 ezer Ft volt deluxe fényvédővel és AHA/BHA arctisztítóval. Tetszik a márka. :)