Bőrproblémák: bőrproblémák and bőröregedés
Lelőhely: Online, drogériák

Natura Siberica Fiatalitó Testápoló

Hozzáadva 2016.03.17.by

juditkaa70

Limitált kiadású hidratáló testápoló krém, amelynek a csomagolása Gzel stílusban van díszítve.

A testápoló krém formulája ötvözi a tradícionális szibériai receptúrát az innovatív technológiával, hogy a bőröd fiatalos és még gyönyörűbb legyen.

A testápoló vadon termő szibériai növényeket tartalmaz, amelyek telis tele vannak vitaminokkal és mikro elemekkel.

• Az organikus havasi zúzmó (snow cladonia) egy fantasztikus hatóanyag, magas koncentrációban tartalmaz anti-oxidánsokat, ezáltal képes megújítani és tonizálni a bőrt.
  • A Nyugat-Szibériából származó organikus méz szintén mikro elemeket és vitaminokat tartalmaz. Táplálja a bőrt.
  • vad rózsa olaja, amely teli van A,C,E és F vitaminokkal valamint telített zsírsavakkal hidratálja a bőrt.A testápoló sűrű állagú, ugyanakkor nagyon jól felszívódó formulával. Kellemes nem tolakodó friss, nőies illattal.

A termék NEM tartalmaz génmódosított növényi alapanyagokat, továbbá parabéneket, kőolaj származékokat sem PEG-et.

2019.06.27. 15:40

Nagyon finom az illata, könnyen beszívódik, és nagyon puha lesz tőle a bőröm.

2015.12.26. 08:13

Az igazat megvallva nem is hittem,hogy erős közép ár kategóriás kozmetikum,lehet ilyen jó! De..... igen,lehet! Sokat olvastam itt a KM-án a Natura Siberica véleményeket,gondoltam én is kipróbálom. Fantaszikus! Csodálatos illatával,ami nem hivalkodó lágyan "átölel". Csak ajánlani tudom mindenkinek a Natura Siberica kozmetikum márkát!