Pakolások, Hámlasztók

Nourish Kale Enzimes Hámlasztó

4.3
Hozzáadva 2016.10.05.by

miri77

Ennek az enzimes hámlasztó hatással rendelkező terméknek a nagyszerűsége abban rejlik, hogy egyszerre használható arctisztítóként, arcmaszként és hámlasztóként. A készítményben található fito-aktív gránátalma enzimek gyengéden hámlasztják és tisztítják a bőrt, kíméletesen távolítják el az elhalt hámsejteket. Az organikus fodros kel kivonat növeli a bőr rugalmasságát, csökkenti a ráncokat és a bőrpírt. Természetes bőrmegújító, mattítja és kisimítja bőrfelszínt, megvédi a bőrt a külső környezeti agresszióktól, az oxidatív stressztől.

81%-ban organikus összetevőket tartalmaz

Utoljára szerkesztve: 2017.05.19. 09:26 - 2017.05.19. 09:25

Hetente egyszer, hámlasztásra használom a terméket. Extrém száraz környezetben dolgozom, így nagyon fontos számomra, hogy az arcbôröm a lehetô legtöbb és legjobb gondoskodásban részesüljön. Már az elsô használat után szuper és látványosan sima, puha lett az arcbôröm. Csodásan tisztít, az állaga nekem kifejezetten kellemesen masszírozó. Az illata kellemesen natúr. Abszolút top termék, sosem találkoztam még ennyire hatékony kozmetikummal már az elsô használat után. Csodaszer, az árát teljesen megéri. Imádom. Hámlasztásra fel! 😉

Utoljára szerkesztve: 2017.05.01. 10:54 - 2017.03.28. 12:56

Mintát kaptam belőle. A kel darabok miatt kicsit nehezebb felkenni, de nem vészesen. Natúr illata van. Hámlasztásra használtam 2 alkalommal. Egy hét szünetet tartottam a két kezelés között. Mindkét alkalommal sima lett a bőröm. Egyszer pedig a vizes arcbőrömön körkörös mozdulatokkal dolgoztam el a krémet. Így is sima lett a bőröm. De ezen felül semmi több hatásról nem tudok beszámolni. Mondjuk nem sérti a bőröm ill. azért így alaposabb tisztítást lehet végezni, mint egy sima arclemosóval. Mivel natur termék, így nem áll el túl sokág. Én nem tartottam hűtőben, mivel a mintában nem sok anyag van, de a tubusos kiszerelést én hűtőbe tenném. Szerintem túl van árazva, emiatt 3*.

2016.04.24. 10:20

Mintából próbáltam. Hámlasztásra használtam. A termék állaga kissé darabos, illata nagyon natúr, de én szeretem az ilyen illatokat. A bőröm puha lett utána, nem irritálta egyáltalán. Jó termék.

2016.03.23. 14:23

a 2 ml mintát próbáltam ki belőle. Szerintem borzasztó. Konkrétan káposztadarabok vannak benne és olyan mint egy sima bőrradír, amíról már régen leszoktam, mert csak hámlik tőle a bőröm. A kémiai hámlasztás a tuti.

2015.10.06. 11:24

65 and above korcsoport

Hetente egyszer hámlasztásra használom. Kiválóan végzi a dolgát, érzékeny bőrre is bátran használható. Csupán 5 perc hatóidő után egy üde, bársonyosan puha bőrt eredményezett.

2015.03.22. 19:02

Nagyon szeretem! Mattítja a bőröm, használata után pihe-puha :-) Érzem, hogy tényleg jó a bőrömnek és ami a legfontosabb számomra, hogy nem tartalmaz káros összetevőket. Illatában a fodros kel dominál inkább.