„Old money” smink és más esküvői szépségtrendek 2025-ben
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.
k.gabi
58% természetes összetevőkből készült, köztük fehér tea kivonat, shea kivonat, és kék szalmagyopár kivonattal.
3 színben kapható
2019.06.03. 20:18
Nagyon világos a bőröm színe, így a light shade színűt használom, egyszerűen imádom. Sokan írják, hogy túl sötét nekik még ez is, de csak jól el kell kenni, mint egy rendes krémet, nem pedig csak simán feltenni, mint egy alapozót! Az állaga sűrűbb, mint egy folyékony alapozóé, nagyon jól fed szerintem ahhoz képest, hogy csak egy CC krém (a DD ugyebár fantázianév csupán). Nyáron csak ez van az arcomon, enyhén fénylik tőle az arcom, de szerintem ez bőven belefér, főleg nyáron, púderrel ez a probléma tökéletesen orvosolható. Most használom a harmadik tubust belőle, és ezután is csak ezt fogom. :) Természetesen, ha komolyabb és tökéletesen matt fedésre van szükségem, alapozót használok.
2018.09.06. 08:29
Tök jó lenne ez a krém, ha nem lennék még a világos árnyalattól is egészen répaszerűen barna/sárga. Nekem tetszik hogy ilyen testes és hogy elég egy dolgot az arcomra kennem, hidratál, fényvédelmet is garantál, színez, szerintem ez tök jó kombináció. Persze az én bőröm szárazabb, talán ezért nem zavar az, ami a többieket igen. Nekem nem fénylik ki, természetes hatása van, csak tényleg a színek borzalmasak, nem tudom kikre szabták. Lehet hogy ilyen árnyalat világosítóval tök jól tudna működni, bár a kiszerelése miatt úgy látom nem annyira keverhető.
2018.05.06. 19:13
Elvileg miden bőrtípusra jó, legalábbis a termékleírás szerint. Gyakorlatilag zsíros bőrre abszolút nem ajánlom, mikor felkenem, már akkor elég zsíros hatása van. Sűrű, mint egy alapozó, én egy könnyebb állagú krémre számítottam. Télen vettem, akkor viszont nem tudtam használni, mert a világos bőrre való árnyalat túl sötét volt a bőrömhoz. Most hogy kicsit lebarnultam a szín megfelel, viszont csúnyán fénylik a bőrőm tőle.
2018.01.01. 18:39
Világos tónusú, érzékeny, ekcémára hajlamos bőröm van, a gyógyszertárban ezt ajánlották. Tökéletesen kiegyenlíti a kisebb bőrhibákat, kiválóan hidratál, egyszerű eldolgozni a bőrön, nincs intenzív illata, enyhén barnább árnyalatot kölcsönöz (Light shade, ez elvileg a világos bőrhöz ajánlott).
Utoljára szerkesztve: 2016.10.16. 11:48 - 2016.06.25. 20:28
Mivel nálunk még nem forgalmazzák ezt a terméket üzletben hetekig hezitáltam, hogy megvegyem-e webáruházból próba nélkül. Megvettem és nagyon jól tettem, bevált a médium árnyalat. Tesztelem és visszatérek frissíteni.Update: Miután nyáron hidratáló krémen és púderen kívül mást nem tudtam elviselni úgy hozzászoktam hogy most sem. Ez a DD krém elismerem, hogy nagyon tartós hidratáló hatással rendelkezik de olyan sűrű mint egy alapozó, ezért nem lett a kedvencem és a médium árnyalat már sötét a mostani színemhez. Úgy döntöttem megválnék tőle, hátha valakinek jobban beválik.
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.
A 135 éves múltra visszatekintő márka áprilistól exkluzívan a dm polcain is elérhetővé válik!
Összegyűjtöttünk néhány szuper hidratáló arcápolót, amelyek nemcsak csillapítják a bőr szomjúságát, hanem segítenek abban is, hogy ragyogjon az egészségtől.