Sminkelés és fényvédelem? Így hangold össze az UV-védelmet az alapozóddal!
Matilda
Bőrünk éjszaka igényli legjobban a hidratálást. Az Olay Anti-Wrinkle Nature Fusion éjszakai arckrém formulája szőlőmag, ginseng és homoktövis kivonatot tartalmaz, melyek segítenek az apróbb és mélyebb ráncok kialakulásának megelőzésében, valamint hozzájárulnak a bőr hosszan tartó hidrataltságához.
Kiszerelés: 50 ml
2017.06.07. 17:11
Tök jó kis krém, az én száraz borom szereti, és az illatát is szeretem. Muszáj ennyire testes krémet kennem éjszakára. Csak a csomagolásával kezdenének már valamt, azért ez nem egy 800ftos krém, és olyan kis gagyi ez a műanyag.
2014.11.19. 20:07
Retek egy krém, az egész arcom kipattogott tőle. Ne vegyétek meg ha jót akartok!
2014.11.07. 22:51
Borzalmas egy krém. Fénylő ragacsos réteget hagy a bőrön, amire minden rátapad. Nagyon kellemetlen és zavaró volt az arcomon. Nem volt gusztusom ezzel a krémmel ráfeküdni a párnámra, ezért a nagyját leitattam, de így is kipattogtam másnap reggelre.