Tavaszi beauty upgrade: fókuszban a szájápolás (x)
WAME123
Hidratáló zselés arcmaszk, formulájában természetes svéd összetevők kombinációjával. Erősíti a bőr nedvességmegtartó képességét, helyreállítja hidratáltságát, fokozza komfortérzetét. Azonnali hűsítő érzést kelt, puhává, ragyogóbb és egészségesebb megjelenésűvé teszi a bőrt.
Bőrgyógyászatilag tesztelt.
Utoljára szerkesztve: 2024.01.13. 22:06 - 2023.12.06. 21:23
Szeretem az állagát, egy vaskosabb gél, nem csöpög/ csúszik le az arcról, és kellemesen puhává, teltté varázsolja. Sokáig elég a kis doboz tartalma.
2021.07.26. 21:00
Extra géles leheletnyi könnyű arcmaszk. Hidratálásra a legalkalmasabb. Hétvégente szoktam feldobni és a bőröm pár perc alatt szó szerint bekajálja. Tégelyes kiszerelése miatt ecsettel vagy spatulával szoktam használni. Extra dolgokat nem csinál a bőrrel, de 100%-osan hidratál és puha lesz tőle a bőr.
2018.12.11. 06:50
Oh nagyon szeretem. Ilyen állagú maszkkal még nem találkoztam. A már kipirosodott bőrömet helyre hozza nyomkodás után.Csodákat nem művel persze, de hidratál.