„Old money” smink és más esküvői szépségtrendek 2025-ben
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.
rétipipitér
Hidratáló, pazar textúrájú éjszakai krém feketeírisz-kivonattal. Fiatalosabbá és feszesebbé teszi a bőrt az éjszaka folyamán. Hatékonyságának fokozására használja a Royal Velvet nappali krémmel együtt.
2022.12.11. 18:47
Nagy csalódás, azon kívül, hogy szep a csomagolasa nem sok pozitívumot tudnék irni, mar az első alkalommal felkenés után csípte a bőröm a szemeim környékén ,égett es kipirosodott tőle. Pedig eddig nem volt ilyen problémám egyetlen oriflame terméktől sem..
Utoljára szerkesztve: 2020.09.03. 19:40 - 2020.08.02. 08:38
Kellemes illat, könnyed felvitel, elegáns kiszerelés. Jó kis könnyű éjszakai krém, nagyon szeretem az illatát. Közepesen hidratál, ha akciós, akkor szoktam csak venni, mert az eredeti árát nem éri meg. A Cell Concept száraz bőrre való széruma jobban bejön. Szeretem, de nekem nem ez a No 1.
2020.05.26. 17:20
Én a termékcsalád több tagját is használom, szeretem. Ez is egy jó kis krém. Elegáns üveg, jól beszívódó tartalmas (de nem tömény, sűrű) krém, hidratált bőr. Az árát sokallom, de akciósan szerintem megéri.
2017.11.04. 18:56
Én nem hiszek a krémek öregedésgátló, lifting, esetleg ránctalanító hatásában.Szerintem a legfontosabb a bőr hidratálása, az orvosolja szinte az összes elvárást.Nekem a legfontosabb egy éjszakai krémben, hogy ne pattogjak ki tőle, ne hagyjon zsíros, filmszerű réteget a bőrön, és a reggeli ébredéskor ne érezzem úgy, mintha semmit nem kentem volna az arcomra.Ezeket ez a krém bőven hozza, az illatát én is nagyon szeretem, 40 évesen, vegyes bőrrel "megáldva" mindenképpen érdemes vele egy próbát tenni, a teljes árát nem, de az akciósat megéri.
Utoljára szerkesztve: 2015.08.01. 06:31 - 2015.07.04. 17:59
Semmi számottevő hatás. Az én korosztályomnak ajánlott krém lenne, ami hidratál, feszesít, meg minden csodát tud még. Hát az én bőrömmel nem tett csodát. Nem szárított, nem zsírosított, de ennyi. Kellemes illat, könnyű beszívódás, de ezt olcsóbb krémek is tudják. Bármilyen észrevehető hatás: 0.
2015.02.18. 15:26
Közepes hidratálás, nem csípett, de semmi különleges... Sajnos tényleg jobb a marketing, mint a termék. Ezt az eredményt nálam a lényegesen olcsóbb termékek is tudták hozni. Csak nagyon extra akció keretében venném újra, a katalógusárat sajnos szerintem nem éri meg.
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.
A 135 éves múltra visszatekintő márka áprilistól exkluzívan a dm polcain is elérhetővé válik!
Összegyűjtöttünk néhány szuper hidratáló arcápolót, amelyek nemcsak csillapítják a bőr szomjúságát, hanem segítenek abban is, hogy ragyogjon az egészségtől.