danreka
"Fedezd fel a Colour Stylist Ultimate ajakrúzs CSODÁLATOS formuláját! Tapasztald meg krémes hatású textúráját. A rúzs legújabb divat szerint válogatott árnyalatai tartós hatást és természetes fedést nyújtanak. Az innovatív, mélyen ível és csúcsos kialakításnak köszönhetően hibátlan megjelenést, hangsúlyt és kontúrt biztosít."
24 árnyalatban kapható
2022.01.01. 21:00
Elégedett vagyok mindhárom árnyalattal, amit választottam még évekkel ezelőtt. Két sötétebb, mély színre (Mocha Cream,Trendy Cocoa - a két szín majd hogy nem egyforma, erős telt árnyalatok) esett a választásom a meglepően nagy kínálatból és egy haloványabbra (Nude Mauve) ami egy igazi 'hullaszín'. A Nude Mauve árnyalat valóban ki tudja emelni az ajak szárazabb részeit, ezért ennél mindig ajakápolót is használok. A rúzsok hatását mindig szájkontúrceruzával élesítem. Mindhárom szín extra krémes, szuperpigmentált és 5-ös skálán 4-es a tartósságuk, ha az ember nem használja semmire száját! Én még azóta is használom őket! A téli időszakban lehengerlően csábító ajkakat lehet velük varázsolni! Az ízük és még az illatuk is isteni! A Trendy Cocoa akár egy darab étcsoki. 🥰 Ár-érték arányban rendben van. Aki szereti a krémesebb-matosabb rúzsokat az mindenképp tegyen velük egy próbát.
Utoljára szerkesztve: 2020.09.03. 12:22 - 2020.09.02. 20:02
Eléggé tartós, persze mivel nem dohányzom, így csalódás lenne, ha 5 perc alatt lenyalnám. Az nem tetszik, hogy kiemeli az összes ráncomat a számon, így legközelebb jobb lesz ha egész éjszakára vastagon bekenem ajakbalzsammal. A színe jó, Rose chic - picit barackos az itteni képen látható is (ami nekem nem annyira áll jól, inkább az élénk színek dobják fel az arcomat). Ettől függetlenül elhasználom, tökéletes őszi szín, s 1 Oriflame colorbox ajakkontúr ceruzával egész jó párost alkotnak.👄💋
Utoljára szerkesztve: 2019.10.11. 21:14 - 2019.10.11. 21:09
Kedvenceim a matt rúzsok. Ajándékba kaptam a Melted Caramel színt, és mintha még az illata is karamelles lenne, de lehet csak én képzelődöm :) Szépen fed és tartós is. Azzal viszont vigyázni kell, hogy jól hidratáljak előtte, mert kiemeli ha egy kicsit is száraz a szám. Kíváncsi lennék a többi árnyalatra is a kollekcióból.
2019.06.16. 19:39
Az utóbbi időben már csak Mac matte rúzsokat vettem elsősorban a tartósságuk miatt, ebből ajandékba kaptam egy extrém narancsos-piros (sunset show) árnyalatút. Meglepően jól bírta az evést, ivást, dumálást, sőt az allergia miatt a rendszeres zsepizést is. Napi szinten legalább 2 l vizet iszom meg, az ajkam nincs kiszáradva, minimális a redőződés. Ha eszembejut és ránézek a sminkemre napközben akkor újra rúzsozom, de ez a textura jól tartja magát, ha Mac-et viselek, azt is ugyanennyiszer kenem át. Azóta vettem egy másik szint is, a rose chic-et (szerintem itt a képen ez látható) szuperjó :)
2019.05.16. 09:13
Jó volt a PR-ja, kedvenc bloggerem tanácsára vettem meg, és épp le volt árazva amúgyis. A Nude Mauve rettenetes, még ha frissen is van radírozva és hidratálva az ajkam, száraznak és repedtnek látszik tőle, a pigmentációja gyenge és egyáltalán nem tartós. A fatal red-nek nagyon szép a színe, de az ajkam belsőbbik részét szinte rögtön kopni kezd. Az elején megörültem, hogy végre egy elérhető árú rúzs, gyönyörű árnyalatokban.. de csak mese habbal.:(
2019.03.28. 18:34
Világos nude-ban vettem, szép a színe, azonban matt rúzs lévén rögtön beleül a redőkbe és ráncos szájat csinál. Nem tartós, nagyon hamar lejön, többször kell kenni egy nap. Az ívelt formája valóban könnyebbé teszi a felkenést, de sajnos a lényeg, hogy szép szép legyen a szám közelről is, azt sajnos nem teljesíti.