Hidratáló krémek

Pixi Illuminating Tint&Conceal SPF20

1 vélemény
Hozzáadva 2011.10.13.by

UnVraiAnge

Extra erős növényi hatóanyagokat és vitaminokat tartalmazó színezett hidratáló&korrektor duó.

Kiszerelés: 28.4g/1oz +2.6g/0.09oz

2011.08.24. 09:29

Nem is tudom mióta szerettem volna kipróbálni ezt a duót, de valahogy mindig kifelejtettem. Ám múlt héten végre beszereztem egyet és azóta is lelkesen próbálgatom. A textúrája megfelelő és mivel ez egy színezett hidratáló, így a fedése nagyon könnyű, bár kissé erősebb, mint általában a hasonló típusú termékeké, de annyira nem, mint a Laura Mercier verzióé. Nem szárad túl gyorsan, így van idő szépen eldolgozni, habár ez egyáltalán nem igényel komolyabb erőfeszítést. A végeredményben szépen kiegyenlíti a bőrtónust és egy kellemes ragyogást kölcsönöz neki, amit én személy szerint kedvelek, de akinek olajosabb a bőre annak nem feltétlenül ajánlanám.A végén lévő korrektor kissé szárazabb típusú, mint amire először számítottam, de ez nem von le az értékéből, hiszen jól megbirkózik a szem alatti karikákkal, bár nekem szerencsére nincs komolyabb problémám. Ezenfelül az apróbb, nem kívánatos elemeket is elég szépen eltakarja és púder nélkül is kifejezetten tartósnak találtam mindkét terméket.Maga a csomagolás zseniális, szerintem nagyon praktikus ez a kompakt megoldás és a fényvédelemért én külön adnék neki egy bónusz csillagot!Én abszolút imádom, de főleg azoknak ajánlanám, akiknek normál vagy enyhén száraz esetleg kombinált a bőrtípusuk. Akinek olajos, az szerintem inkább próbálkozzon valami erősebb fedésűvel illetve más összetételű alapozóval/színezett hidratálóval, illetve akinek pedig nagyon száraz, annak szerintem kissé félő, hogy a hidratálása nem lesz elegendő és az egészet magába szívja a bőre.